Kletsartikeltje + good morning inspiration ❀

Kletsartikeltje + good morning inspiration ❀

Hello there! Eventjes een kletsartikeltje. Moet het gewoon eventjes van mij afschrijven. Ik zit er zo  ontzettend doorheen, ik schrijf dit met knallende koppijn en ben zó moe van alle indrukken op stage en drukke en ontzettend lange dagen. Ik ben echt zo ontzettend moe. Dinsdag middag wouden Leonie en ik de bus pakken naar het station van Alphen. Pakken we de verkeerde bus, kluns! Komen we drie kwartier later uit in Leiden. Daar heb ik dan weer de trein gepakt naar Gouda. Ik ging kwart over 7 in de ochtend weg, en kwam 7 uur thuis. Nu eventjes ontspannen, artikeltjes voor mijn blog tikken. Met een grote kop thee, jummie, I luuuuv. Het enigste waar ik op dit moment kan denken is slapen in een heerlijk groot twee persoons bed, knuffelend in slaap vallen, wakker worden met een goed boek, en een grote kop thee, oja en uitslapen. Daarom een morning inspiratie artikeltje!

Hebben jullie ook zo’n last van een dipje? Hopelijk helpt de grote kop thee en ga ik zo mijn bedje maar in. Nog drie daagjes en dan kan ik ook de vlag uithangen, ik heb dan gelukkig een weekje vrij. 
Liefs!
Evelien

Geef een antwoord

Sluit Menu