Photodiary 67 | Introductieweek HVA, Amsterdam ontdekken, en zussendag!

Photodiary 67 | Introductieweek HVA, Amsterdam ontdekken, en zussendag!

Week vliegt voorbij! Mijn eerste introductie week op mijn nieuwe opleiding is alweer achter de rug. Vind het toch altijd wel fijn zo’n introductie week, leer je iedereen wat beter kennen en begin je zekerder aan je opleiding. Ik heb deze week amsterdam ook ontdekt, had een leuk hippie thema, ben dagje naar Rotterdam geweest, en poopoo nam mij als verrassing mee uit eten om te vieren dat ik met een nieuwe studie begin! Kijken jullie gezellig mee? 

Happy Monday! Ik ben Maandag een ochtend naar Den Haag geweest in mijn eentje, vind dat soms zo fijn even alleen winkelen. Ik heb een leuke hoed gekocht die ik al erg lang wou bij de primark. 

Daarna ging ik eventjes bij de hema wat eten, en daarna ging ik een middagje bijkletsen met charlotte en zijn we gezellig eventjes nog naar Gouda gegaan.

Dinsdag was de dag, in de ochtend had ik een introductie ochtend! Ik heb een leuke klas en we hadden een aantal spellen gedaan om elkaar beter te leren kennen.

Ik ging die dag gelijk voor een zomers outfitje met mijn zwarte kokerrok en een hoedje! Oh en ik draag hier mijn nieuwe shirtje met stipjes.

Woensdag had ik nog een introductie ochtend, we hebben allemaal spellen buiten in een park gedaan. Daarna ging ik met twee meiden met de tram, en stapten we verkeerd uit, wat een doolhof is Amsterdam toch. Maar wel ontzettend pretty!

Al die leuke huisjes, moet eerlijk gezegd nog erg wennen aan de drukte met trams etc.

En donderdags was mijn laatste introductie, het thema was hippies dus had een bohemian jurkje uit de kast gepakt, bandje in mijn haar en niet te vergeten ronde zonnebril. Zo was ik helemaal ready!
Die dag hebben we wat gekke opdrachten gedaan, huppelen over de dam, achteruitlopen geblinddoekt op een plein etc. Was op zich best leuk! Daarna zijn we uiteten geweest met zijn allen, en hadden we eventjes vrije tijd en zijn we een wijntje wezen drinken. Daarna hadden we nog een feestje, maar dat was helaas niet zo heel leuk!
Hoe leuk is trouwens mijn nieuwe tasje die ik voor vier euro heb gescoord bij de primark! Zo handig is die voor stappen. 

Toerist in eigen land, zo dichtbij is Rotterdam maar was nog nooit bij de markthallen geweest. Wat een leuke sfeer en zoveel leuke foodtentjes. Nathalie en ik mochten heerlijke marrakech kruiden proeven. Was zo lekker!

En we gingen natuurlijk gezellig lunchen, mijn zus moest in de ochtend een prik halen bij de hogeschool Rotterdam en we gingen daarna lekker statten en leuke dingen doen. Trouwens dit leuke tentje komt binnenkort in een hotspot artikel! Vond het echt een heel leuk tentje en zeker een aanrader. 

 Ik had een heerlijke tosti, oh hij was zo lekker! Met een juice erbij. Genieten.

Oh het was zooooo lekker! Ik wil het nog een keer haha!

 Hoe leuk is deze mok, past helemaal bij mij.

 Selfie met mijn zus! Doen we eigenlijk te weinig van dit soort zussendagjes. Vind het altijd zo gezellig! En nathalie weet ook altijd leuke tentjes en dingetjes. 🙂

Ook hebben we nog eventjes outfit foto’s geschoten, een sneak preview, deze komt binnenkort online! Ik draag hier trouwens mijn nieuwe hoedje van de primark, zo leuk is die!

 Goedemorgen! Lekker rustig wakker worden, en saar lag er zo schattig bij.

Wou eigenlijk een ochtendje aan mijn blog werken maar er was een storing, dus heb toen lekker momentje voor mijzelf genomen en een echte vrouwen film gekeken: LOL! Blijft een van mijn favorieten. 

 Mike kwam in de middag langs, we hebben gezellig samen geknuffeld (had hem zo gemist na zes dagen) en gingen daarna een wandeling maken met Noah. Deze outfit droeg ik die dag!

Lekkerdingieeeeee! Met ze leuke nieuwe brillie. 
Mike en noah zijn altijd samen twee best friends, haha. Nootje vind het altijd helemaal leuk als mike er weer is, lief! Mijn hart smelt dan altijd. 
Mijn mem die had mike zijn haart geknipt en daarna had hij een verrassing voor mij, we gingen saampjes uiteten omdat ik aan een nieuwe studie begin. Lieve lover heb ik toch ook!

 
We zijn gezellig bij de griek rhodos gaan eten in Gouda, zo’n fijne en gezellige griek is dat! Jum, we hadden een twee persoons schotel genomen. 
Beetje het gevoel van de vakantie, heerlijk <3 Zondag ochtend ging Mike vroeg weg want hij ging naar de efteling met zijn vrienden en ik moest Zondags werken. Time flies! <3 Het was in ieder geval een fijn en leuk weekend. 
Hoe was jullie week? 
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 10 reacties

  1. Die tostiiiii, aahaaa! Ik snap dat je nog een keer daar wilt eten, haha. Fijn dat de intro dagen leuk waren! Snap dat je nog erg moet wennen aan de drukte in Amsterdam. Komt vanzelf wel! 🙂 Lief dat je vriend jou mee uit eten heeft genomen. Dat soort verrassingen zijn sowieso altijd leuk!

  2. Die tostiiiii, aahaaa! Ik snap dat je nog een keer daar wilt eten, haha. Fijn dat de intro dagen leuk waren! Snap dat je nog erg moet wennen aan de drukte in Amsterdam. Komt vanzelf wel! 🙂 Lief dat je vriend jou mee uit eten heeft genomen. Dat soort verrassingen zijn sowieso altijd leuk!

  3. Leuke foto's! Die hoed staat je leuk! Ik ben ook nog begonnen aan een studie op de HVA!

  4. Ah wat leuke week! Die tosti ziet er heerlijk uit zeg! Lief dat je vriendje je mee uit eten heeft genomen. Heel veel succes met je nieuwe studie! X

Geef een antwoord

Sluit Menu