Pluk het geluk! ♣

Pluk het geluk! ♣

Een weekje vakantie! Zo fijn, tijd om bij te komen en leuke dingen doen.  Oh en niet te vergeten uit te rusten. Op de blog van Stella, klik hier om haar blog te bezoeken. Zag ik een vragen lijst over geluk. Ik vind het leuk om hier aandacht aan te besteden, wanneer ben ik gelukkig? Wat zijn jouw geluksmomentjes? Wat doe je in het dagelijks leven? Love your life! Lezen jullie mee? 🙂

Beschrijf wat voor jou het ultieme geluk is? 


Wat ik de laatste tijd merk is dat ik onwijs gelukkig word van de kleinste dingetjes. Van je familie, de liefde om je heen, lekker eten, of leuke films kijken. De kleinste dingetjes zijn vaak het aller mooist. Gister ging ik zomaar met mijn ouders naar het strand toe, het was onwijs gezellig, hebben lang gekletst en leuke fotootjes gemaakt. Daar word ik zo happy van.  Maar waar ik bijvoorbeeld ook heel happy  van word is een lange knuffel na Mike een week niet gezien te hebben.


Wat doe je het allerliefste in je vrije tijd? 


Winkelen, bloggen, naar vriendinnetjes gaan, het strand bezoeken, steden bezoeken, filmpje pakken, koken, goede boeken lezen, en knuffelen met mijn lieve boyfriend. Oh en stiekem vind ik mario spelletjes spelen op de ouderwetse gamecube ook onwijs leuk.


Welke positieve verandering heeft invloed gehad op je leven nu? 


Stage gaan lopen in de psychiatrie, ik kom daar soms zulke heftige gebeurtenissen en verhalen tegen dat ik heel bewust er van ben dat je leven in een klap kan veranderen. Het is onwijs confrontererend. Het heeft mij heel erg bewust gemaakt dat ik moet genieten van het leven, en van de kleine dingetjes wat heel ‘normaal’ kan zijn. Dat ik daar meer bij stil moet staan.


Wat is jouw ultieme geluks motto? 


Ónwijs standaard, maar don’t worry be happy. Ik kan mij onwijs erg druk maken. Het is echt verschrikkelijk, soms denk ik ik hou er mee op maar dat komt het toch weer eventjes langs waaien. Het is zo onnodig want  je verspilt je tijd terwijl je heel blij kan zijn!


Wat zou je willen doorvoeren in je leven om nog gelukkiger te zijn? 


De tijd die ik heb met de liefste boyfriend op de hele wereld. Geslijm, smak, kwijl , en nog eens geslijm. Maar het is wel zo, hij maakt mij zo ontzettend blij dat ik hoop dat we nog vele jaren saampjes door mogen brengen. Mike als je dit ooit leest, love you! <3


Als je één ding zou kunnen kiezen: hoop, geloof of liefde. Welke zou het dan zijn? 


Liefde, de liefde die je krijgt van je vriend, familie, vriendinnen. Maar ook de liefde die in films voorkomen, liedjes, boeken, liefde op straat. Liefde is zo ontzettend mooi. Ik kies zeker liefde. <3.


Welke gelukstips zou je iemand anders willen meegeven? 


Dit vind ik heel lastig, maar wat mijn opa altijd verteld na zijn verhalen van vroeger. Geniet van je eigen leven, en er is zoveel moois op de wereld om van te genieten. En dat is zo waar!

Zijn jullie gelukkig?

Liefs!
EvelienDeze post heeft 8 reacties

  1. Mooie tag, ik word helemaal vrolijk van jouw antwoorden! 🙂 Ik ben ook goed in me druk maken, ik heb zo m'n dip-momenten. Heel stom, want blij zijn is zoveel fijner.

    1. ah super lief om te horen! Dankjewel. Ja precies dat, is zo herkenbaar, helaas! 🙁

Geef een antwoord

Sluit Menu