Review | Elf everyday smoky eyeshadow palette

Review | Elf everyday smoky eyeshadow palette

Happy Friday! Ik heb vandaag een review voor jullie. Ik review vandaag een product van elf voor jullie, namelijk het elf everyday smoky eyeshadow palette. Een oogschaduw pallet waar je verschillende kanten mee op kan, van een dagelijkse look tot een smokey eye look voor een feestje op de zaterdag avond. Kijken jullie mee naar de review?


De verpakking is erg minimalistisch, heel strak en midden op het pallet zie je het merk staan. Het pallet is in een klein formaat wat ik erg prettig vind, je kan hem makkelijk meenemen als je op reis gaat en is niet al te groot met opbergen.

In het pallet heb je allerlei verschillende tinten, van nude tot bruin tinten tot donkere tinten waar je een geweldige smokey eye kan maken voor een feestje. Er zijn matte tinten en shimmer tinten, je kan er dus veel kanten mee op. Ik vind dat ze dit goed hebben gedaan! Ideaal om weer mee op reis te nemen door de vele variatie.

Wauw ik ben fan van de pigmentatie! Wat een kleuren. Ze knallen helemaal van mijn arm af, geweldig. Ik heb ze aangebracht op het ooglid en er een look mee gemaakt, ze zijn prettig te blenden en je kan er verschillende looks mee maken. De pigmentatie zie je ook duidelijk op het ooglid, wat ik iets minder vindt is dat de structuur best korrelig.

Ik ben tevreden over dit pallet! Ik vind de variatie heel erg prettig en de look die ik er mee hebt gemaakt vind ik heel erg tof voor een feestje. Het is ideaal wanneer ik een weekendje naar Mike ga, compact en vele tinten in het pallet. Ik raad hem jullie zeker aan!

Elf | Everyday smoky eyeshadow palette: 12,00.

Wat vinden jullie van het palette? 
Liefs, 
Evelien
*Ik heb producten ontvangen ter review 

Deze post heeft 6 reacties

  1. Wat een mooi palette =)
    Mooie look heb je gemaakt!
    Liefs Jorinda

  2. Wauw, wat een mooie look heb je gemaakt! Ik ben echt fan van dit soort palettes waar je veel kanten mee op kunt.

  3. Wat een mooi palet! Handige kleuren zitten er in, daar kun je zeker alle kanten mee op! Fijne review.

Geef een antwoord

Sluit Menu