Little room details.

Little room details.

Een kort artikeltje vandaag, ik vind het altijd zo leuk om mijn kamer gezellig te maken. En ik heb er een aantal foto’s van gemaakt, ik had kerst lampjes om mijn bed heen gedaan omdat het altijd best wel donker is in mijn kamer. Zo ziet het er toch weer wat gezelliger uit! Ook heb ik een dekbed met mopshondjes, zo cute. Ik heb die een keer gekocht bij de primark, voor 10 euro dacht ik. Ze hadden daar een heleboel leuke dekbedden. Als je daar de volgende keer bent moet je die afdeling niet vergeten. 😉 Vandaag moet ik al om 7 uur beginnen op mijn stage, half 6 mijn bed uit en moet een halfuur daar naar toe fietsen. Gelukkig ben ik al om 1 uur klaar, pfoe zo vroeg. Maar het is vrijdag, dus dat maakt alles goed. Fijn weekend!

Liefs
Evelien

Deze post heeft 12 reacties

 1. Die kerstlampjes zijn zo lief! Het geeft echt zo'n tumblr effect!
  Liefs, Tessa

 2. Ah wat een leuke foto's heb je gemaakt. De lampjes zijn onwijs cute! <3

 3. Leuke kamer<3 Die lampjes zien er echt heel leuk uit!

 4. Wat een leuke blog heb je 🙂 zag hem net via bloglovin, heel leuk!

  1. heel erg bedankt! Ik vind jouw blog ook echt onwijs leuk! 🙂

 5. Hele leuke kamer heb je! 🙂 En gaaf bed zeg, en gezellig die lampjes. Ik had ook soort mini-lampionnen om mijn bed maar die waren binnen no time kapot haha. Is je bed een slaapbank? 😉

  xo Liesbeth

 6. Zo'n gezellige kamer! Ik wou dat ik ook van die lampjes had 🙂

Geef een antwoord

Sluit Menu