Home details.

Home details.

Ik woon nog thuis bij mijn ouders, maar mijn moeder houdt ook altijd erg van het huis inrichten en veranderen. Ik heb het dus niet van een vreemde, ik vind het huis altijd erg gezellig ingericht. Ik vind dat persoonlijk altijd erg belangrijk, want het moet wel er gezellig en sfeervol uitzien, vind ik dan.  🙂 Ik heb nog nooit foto’s van de details van ons huis op mijn blog gezet. Het trapje wat je op de foto’s ziet was eerst een heel oud kapot trapje, zag er niet meer uit. Mijn zus heeft het opgeknapt met een likje verf en helemaal gestyld. Ziet er leuk uit hé? 🙂

Liefs Evelien

Deze post heeft 8 reacties

  1. Wat ziet dat er schattig uit! Leuk dat je ook gewoon dingen laat zien in het huis en niet alleen je kamer 🙂
    Liefs, Tessa

    1. ja ik had er toevallig foto's van gemaakt, vond het zo leuk om er een keer een artikeltje over te schrijven! 🙂

      Liefs Evelien

Geef een antwoord

Sluit Menu