Review: MUA eyeshadow palette – Romantic Efflorescence.

Review: MUA eyeshadow palette – Romantic Efflorescence.

 Ik ben echt dol op de oogschaduw palletten van het merk MUA. Het is budget en meestal ook goede pigmentatie, ik wou graag een nieuwe tot mijn collectie toevoegen en kwam ik deze tegen. Mooie bruin en donkere tinten, waar ik persoonlijk erg van hou. En ook nog eens leuk voor de herfst die er over een paar maandjes aan komt. 🙂 Lezen jullie mee naar de review? 

te koop bij kruidvat filialen voor 5,99. 

Dit zijn de kleuren die in het pallet zitten, bruintinten, en zelfs paars! Zo ontzettend leuk voor de herfst die eraan komt. Ik vind de koperkleur die rechts boven in zit echt prachtig, ik hou van dat soort kleuren. Voor de rest zijn de meeste kleuren mat. 

De verpakking 
Allereerst ik vind de verpakking echt prachtig. Je kan duidelijk zien welke kleuren er in het pallet zitten, mooie witte kleur en er zit een kwastje bij waarmee je de oogschaduw kan aanbrengen. Ik vind het ook erg handig dat het doosje doorzichtig is, dan kan je precies zien welk pallet je hebt en niet kan vergissen in een andere! 🙂 
Tijd voor de swatches!
Ik was heel erg benieuwd naar de pigmentatie! Maar wauw wat is het weer echt super bij dit pallet. Zulke goede pigmentatie weer. Op de eerste foto hieronder vind ik de 4de en de 6de echt prachtig. Zeker mijn favoriete kleurtjes! 

 Van links naar rechts: Mesmeric, Tempt, Corrupt, Obsessed,  Lavish, Flery. 

Ook deze pigmentatie is prachtig. Ik vind vooral nummer 1 en 3 echt geweldig. Zo mooi!
Van links naar rechts: Bewitch, Magnet, Exposed,  Siren, Reveal, Captivate. 
Ik ben echt onwijs tevreden over dit budget pallet van MUA, oftewel make-up academy. Ik kocht dit pallet voor 5,99 bij de Kruidvat en ga hier veel plezier mee beleven. Ik vind hem prachtig en is zeker een aanrader!
Zijn jullie ook zo gek op het merk MUA? En hebben jullie dit pallet? 
Liefs! Evelien

Deze post heeft 12 reacties

  1. Ik vind het ook echt een geweldig merk, al had ik dit palette nog niet gezien. Ik vind het wel erg mooi, zeker voor het najaar lijkt dit palette me wel wat!

  2. MUA heeft zulke mooie palettes, was laatst op een event van hun en zag zuulke mooie producten. Baal er nog steeds van dat geen enkele kruidvat hier in de buurt ze verkoopt, dus moet online bestellen haha! XO

    1. ah dat is inderdaad heel vervelend! MUA heeft inderdaad echt prachtige producten. <3

  3. Mooie kleurtjes! Ik heb hem helaas nog niet in de winkel gezien – hopelijk vind ik hem nog!

  4. Zo mooi! Ik wil deze wel graag kopen maar ik heb nog zo veel oogschaduws, en die gaan al zo traag op, dus ik moet mezelf nog even inhouden.

    1. ja zo budget he! En de swatches zijn echt goed, zo blij ermee. <3

Geef een antwoord

Sluit Menu