Photodiary 56 | Heel véél wijn, tapas eten & Jonathan jeremiah concert!

Photodiary 56 | Heel véél wijn, tapas eten & Jonathan jeremiah concert!

Yay! Er is weer een nieuwe Dinsdag dus dat betekent weer een nieuwe photodiary. Ik heb deze week echt ontzettend veel leuke dingen gedaan en het is voorbij gevlogen, ik heb mijn een na laatste stage dag gehad met een heerlijke high tea, ik heb onwijs veel wijntjes gedronken (om te proosten natuurlijk dat ik alle examens vanuit school achter de rug heb) ik ben naar een geweldig concertje geweest in de Paradiso Noord tuin in Amsterdam, en mijn vriend heeft mij gezellig meegenomen voor een avondje uiteten bij la cubanita in Breda. Lees je verder mee naar de week en overdosis foto’s?

Ik vond deze foto weer op mijn mobiel en vind dit zo’n leuke tekst voor in de slaapkamer! Later als ik mijn eigen huisje heb ga ik deze tekst zeker onthouden. Deze foto heb ik trouwens gemaakt op de vt wonen beurs. 

 Dinsdag ochtend had ik mijn engels schrijf examen wat voor mijn gevoel best goed is gegaan! In de middag ging ik samen met mijn zus naar Utrecht toe en wat lekkers eten bij de yoghurt barn.

Wat een super leuk tentje! Zeker een aanrader als je er nog niet bent geweest, zit in verschillende steden dacht ik!

Oh en kijk hoe hemels dit er uit ziet. Je mocht zelf kiezen wat voor soort dingetjes je in de yoghurt wauw. Jammie!

Na het lunchen gingen we gezellig eventjes statten, we gingen langs onze favoriete winkel de costes en ik paste wat dingetjes. Helaas stond het niet leuk!

En ook ging ik passen bij le ballon. Een ontzettend leuke winkel! Ik vond het kanten jurkje ook echt super leuk maar anders werd het wel onwijs duur, ik ben namelijk voor de onderste outfit gegaan. Dit wordt mijn diplomerings outfit! Hoe leuk!

Mijn favoriete gezichts reiniging op dit moment. Ze zijn zo ontzettend fijn! En ook nu in de aanbieding bij de etos.

Loving this outfit! 
Ook natuurlijke eventjes een outfit foto’s schieten in Utrecht. Dit outfitje kan je hier lezen en zien. Wat vinden jullie ervan dat ik vaker outfits probeer te plaatsen? 
Zo thuis komen, zo lief! Ze staat dan samen met onze hond Noah te wachten. Lief!

Donderdag had Jeanine alweer haar laatste stage dagje! (Haha hoi Jeanine! Je wou graag een keertje op mijn blog, nou hier kom je 😉 )We hadden een leuke high tea.  Ga der natuurlijk wel missen! Is een flink eindje ede en Gouda.

Van een deelnemer kreeg ik een heerlijke bak aardbeien mee. Ik heb deze heerlijk opgepeuzeld in een lang trein reisje naar Gouda. Man aardbeien zijn zo lekker!

Lachen! Omdat het gezond is. <3

Vrijdag had ik een dagje vrij, ik had flink wat dingetjes wat ik moest doen. In de ochtend eventjes heerlijk ontspannen met een lange douch en knuffelen met Saartje!

In de middag ging ik eventjes met mijn moeder boodschapjes doen en ik wou voor mijn schoonouders een cadeautje kopen. Ze zijn alweer 25 jaar getrouwd! Vandaar dit leuke plantje wat ze kunnen ophangen in de tuin. <3

Ik ging ook nog flink mijn kamer opruimen! Tijdens het schoonmaken en opruimen deed ik eventjes een maskertje op. Helaas is die nu wel op! Was zeker mijn favoriete maskertje.

Make-up done! Ik ga een weekendje naar mijn vriend toe. Ik droeg hier voor het eerst oogpotlood, maakt mijn ogen gelijk donkerder maar vind het opzich wel mooi staan, maar heel erg wennen!

Eventjes een snapchatje tussen door! Voeg mij toe: evelienx0. Wachten op de bus.

Hoppa in de trein naar Rotterdam, man wat was ik bepakt en ook nog eens het plantje mee nemen voor mijn schoonouders. Gelukkig is die heel aan gekomen en vonden ze het een leuk cadeau! In de avond heb ik gezellig met vrienden van Mike geborreld, lekker wijntjes gedronken en bijgekletst.

Happy weekend! Ik heb Zaterdag met Mike gerelaxt en the walking dead gekeken.

Wat is Breda toch een gezellige stad! Al die leuke terrasjes en eettentjes. Love it!
Zaterdag avond nam Mike mij mee uiteten bij la cubanita, we hebben gezellig bijgekletst en oh wat was het lekker. En ze schonken flinke glazen wijn, heerlijk! Genieten dat soort avondjes. 
Die avondjes dat het zonnetje nog heerlijk schijnt, genieten! En wat een lekkerding naast mij. 😉

Na afloop hebben we nog eventjes een rondje gelopen door de stad en hebben we nog eventjes een terrasje gepakt. <3

Zondag bracht Mike mij alweer vroeg naar huis want ik ging die middag nog naar Amsterdam voor een leuk concertje, namelijk naar Jonathan Jeremiah! Geweldige zwoele singer songwriter. Heerlijk. 

Dit concertje vond plaats in de paradiso Noord tuin. Super gezellige plek voor zo’n heerlijk concertje! Het weer viel gelukkig ook mee.

Ik ging natuurlijk met mijn beste vriendinnetje Charlotte, we hebben gezellig een avondje bijgekletst en genoten van het concert en de heerlijke sfeer!

En wat stonden we dichtbij! Het was echt ontzettend goed live. Zo zuiver!

Na afloop gingen we weer terug met het bootje naar Amsterdam centraal, leuk vind ik dat altijd om op zo’n boot te staan.

En natuurlijk heerlijk een patatje gegeten bij smullers! Jammie met mijn favoriete snack: kaassoufle.

Maandag dagje school, hoe leuk is mijn nieuwe sleutelhanger?! Dan raak ik hem hopelijk niet meer kwijt. 

En het was weer maandag, dit hield in een dagje school. Ook stond er weer een outfitje online! Die lees je hier
Hoe was jullie week? <3
Liefs! Evelien

Deze post heeft 6 reacties

  1. Wat gaaf dat je naar Jonathan Jeremiah ging! Ik ben vorig jaar ook eens geweest en hij is zo fijn he?! Je hebt vast genoten, het ziet er gezellig uit!

  2. Wat een leuke foto's weer! Ik zou wel vaker outfits willen zien op je blog <3 En ohhh smullers!!!

Geef een antwoord

Sluit Menu