Photodiary 49 | Dagje strand, cruisen, en bezoekje aan de IKEA!

Photodiary 49 | Dagje strand, cruisen, en bezoekje aan de IKEA!

Hoi iedereen! Wat leuk dat jullie weer een kijkje nemen op mijn blog. Ik heb vandaag weer de wekelijkse photodiary voor jullie en dit keer nummer 49 alweer. Ik heb een ontzettend drukke week weer gehad, voorbereidingen voor mijn betoog examen, lekker dagje naar het strand geweest en lekker gecruisd samen met lief. Neem gezellig een kopje thee en lees gezellig mee! <3

Dinsdag ochtend kon ik wat later beginnen! En toen stond er een onwijs leuk rood busje op gouda goverwelle waar je theetjes en koffie kan halen. Ik heb lekker een theetje gehaald. 

Happy! Make-upje zit goed.

Love you to the moon and back!! <3

Donderdag ochtend had ik een relaxt ochtendje. Eerst lekker eventjes ontbijten.

Met lieve noah! In de middag had ik rekenexamen, ik had weer vertraging, bah wat een gestress. Kwam gelukkig précies om half 1 aan in Alphen aan den Rijn. Wat een stress!!

Na het rekenen examen ben ik eerst eventjes nieuwe riempjes wezen shoppen bij de h&m en een dopper fles gehaald en daarna ging ik naar huis toe om weer te studeren, ik ging volop mijn betoog Nederlands oefenen.

Ik vond deze leuke nikies weer! Ik was mijn schoenen aan het uitruimen haha.

Donderdag avond had ik een ontspan avondje, lekker once upon a time kijken. Heerlijk eventjes me-time. <3

Nathalie (mijn zus) stuurde een foto van Saartje, wat een beauty is ze!! Kijk nou wat een lieverd.

Happy Friday! Het is tijd voor weekend. <3

Ik heb dit prachtige lakje gekocht bij de etos in Ede met 50%, zo’n mooi kleurtje!

Vrijdag avond belde mijn zus spontaan op en gingen wij een avondje naar de ikea met Wesley en mem. Ik heb een nieuw kleedje, spiegel en kaarsje gekocht.

Ik heb een nieuwe geurkaars gekocht, ik vind de vanille geur altijd zo lekker! Mijn favoriete kaars.

Ook heb ik een schattig nieuw kleedje op mijn bedje liggen, ook deze is van de ikea.

Zaterdag ochtend ging ik eventjes langs de stad want ik moest wat dingetjes halen. Ik liep de Vero Moda binnen en dit leuke jasje was in de sale! Vind hem zo leuk!!

Zaterdag middag had mike een hele leuke verrassing want hij had namelijk een nieuwe auto gekocht! Wij gingen gelijk cruisen met open dakkie, ik vond het héél erg leuk <3

Hello! Selfie time <3

Zaterdag middag waren we gezellig rondje lopen en Noah uitlaten, in de avond waren we lekker alleen thuis want mijn ouders waren nachtje weg. Dus gingen we samen lekker koken en in de avond once upon a time kijken <3

We reden met open bakkie naar Monster toe (vlak bij Scheveningen) en gingen lekker cruisen met dit heerlijke weer. We hebben eerst lekker genoten van de zon en op een kleedje gezeten en daarna gezellig geluncht bij de coacht. Hele leuke strandtent!

Blije gezichtjes! Het was zo lekker weer!

Ook wou liefje outfit foto’s maken van mijn outfitje, hij staat nu online. <3

Oh Maandag was het ook zo lekker weer! Ik had om half 2 mijn betoog Nederlands en wat was ik zenuwachtig, ik moest minimaal 7 minuten volpraten maar kwam dik aan de 10 minuten. Stress voor niks! Ik krijg vandaag mijn cijfer.

Hoe is het met jullie? En hoe was jullie week?

Liefs! Evelien

Deze post heeft 13 reacties

 1. Wat een leuke foto's weer =)
  Mooie nieuwe blazer !
  Liefs Jorinda

 2. Dat jasje met verenprint is prachtig! Staat je ook erg mooi.
  Liefs

 3. Die geurkaars van Ikea heb ik ook! Hldie is zó lekker hihi. Super leuk dat jullie lekker gingen cruisen in de nieuwe auto met open dak. Ook leuk da't jullie samen lekker gingen lunchen bij een strandtent. Blijft fijn hè, zulke dagjes uit? 🙂

 4. Die geurkaars van Ikea heb ik ook! Hldie is zó lekker hihi. Super leuk dat jullie lekker gingen cruisen in de nieuwe auto met open dak. Ook leuk da't jullie samen lekker gingen lunchen bij een strandtent. Blijft fijn hè, zulke dagjes uit? 🙂

  1. Jaaaa die ruikt zo lekker! Ja vond dat ook zo leuk, lekker genieten van het weer. En ik kan inderdaad nog zo blij worden van dit soort gezellige dagjes. Zo fijn <3
   Liefs! Evelien

  1. Ja lekker eventjes ontspannen en lekker uitwaaien, doet je altijd goed! <3
   X

 5. Wat heerlijk dat je een dagje naar het strand ben geweest! Ik wil ook! haha

  1. Ja is zo genieten! Had het echt weer gemist het strand en natuurlijk dat lekkere weer. <3

Geef een antwoord

Sluit Menu