Hotspot | De koffiefabriek Gouda

Hotspot | De koffiefabriek Gouda

Yay! Het is weer tijd voor een hotspot artikel. In het artikel van vandaag laat ik jullie mijn ultieme favoriete hotspot zien in Gouda. Namelijk de koffiefabriek. Ik heb hier al zo vaak een heerlijke ijskoffie gedronken en een lekkere snack gegeten maar ik heb het nog nooit in de hotspot rubriek laten zien. En daar komt vandaag verandering in! Kijken jullie mee?


Bij de koffiefabriek kan je terecht voor natuurlijk een heerlijke koffie! Ze hebben vele diverse keuzes en je kan er terecht voor heerlijke specialiteiten. De ijskoffie met diverse toppings is mijn grote favoriet. Je kan een koffie drinken op terras of gezellig binnen, maar je kan ze ook to-go meenemen.

Naast heerlijke koffie’s kan je hier ook terecht voor een kopje thee, lekkere ontbijtjes, lunch, maar ook afternoon-tea’s en high wine. Van alles dus! Ik ben fan.

Het interieur van de koffiefabriek omarmt je gelijk wanneer je binnen komt. Het heeft een huiselijke knusse sfeer met stoere elementen. Ik vind de sfeer heel gezellig doordat het niet al te groot is en ze goed aan het interieur hebben gedacht. Je ziet veel hout en bruintinten en een chesterfield bank, liefde <3 Ook hebben ze een muur gemaakt met allerlei posters (like it!) en een geweldige gekleurde muur. Ik hou wel van deze mannelijke en stoere stijl!

 Jum! Wat smaakt de ijskoffie heerlijk, ik ben zo fan. <3 Ik heb hier ook wel eens lekkere cupcakes, taartjes en andere lekkere snacks op en het smaakt allemaal heerlijk. Het is mijn favoriete hotspot in Gouda!

Als jullie een dagje naar Gouda gaan is dit zeker een aanrader om een lekkere snack te eten of lekker te lunchen. Wat vinden jullie van het interieur? Ik ben er gek op!

Koffiefabriek Gouda
Nieuwe markt 64
Di-Wo-Vrij-Za | 08:00 tot 19:00
Do | 08:00 tot 22:00 
Ma-Zo | 10:30 tot 19:00

Hebben jullie een favoriete koffie-hotspot? 
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 5 reacties

  1. Wat ziet dit er knus uit! Tof, die donkerdere kleuren. En ohhh, die Chesterfields! ♥
    Hier in Antwerpen zijn er best wel wat koffiehotspots. Fijn dat het zo hip is tegenwoordig! 😀

  2. Ondanks ik niet van koffie houd, ik list het gewoon écht niet, lijkt het me wel een leuk en fijn plekje. Ze hebben ook thee zeg je, dus prima haha! Het interieur alleen al is iets waarom ik hier wel een keer wat zou willen drinken!

  3. Wat een leuke hotspot! Als ik Gouda eens bezoek ga ik hier zeker langs, ik ben dol op koffie 🙂

Geef een antwoord

Sluit Menu