Review | I heart makeup I heart chocolate pink fizz eyeshadow palette

Review | I heart makeup I heart chocolate pink fizz eyeshadow palette

Het is weer tijd voor een review! Ik heb mijn tweede chocolate palette van I heart makeup aangeschaft omdat de eerste mij zo beviel! Ik vind de tinten van dit palette er ook prachtig uit zien dus ik ben er erg nieuwsgierig naar. Hij ziet er al heel girly en vrolijk uit en het pallet is roze. Het beloofd veel goeds! Kijken jullie mee?

De verpakkingen blijven natuurlijk leuk van deze palettes! Ik vind ze heel speels en vrolijk en ze zien er gewoon ontzettend leuk uit. Alleen al om de leuke verpakking zou ik het kopen. Zijn jullie ook zo gek op de verpakkingen van de chocolate paletes van I heart makeup?

De tinten die in het palette zitten vind ik echt heel mooi! Er zitten veel verschillende tinten in, je kan er veel kanten mee op. Je hebt opvallende kleuren zoals de blauw tinten, en de goud tinten. Maar ook rustige roze tinten. Je kan er dus veel verschillende kanten mee op en dat vind ik erg leuk aan dit pallet! Veel mooie tinten, ook erg leuk zometeen voor de lente. De applicator die erbij zit werkt ook erg goed en kan je goed een tint aanbrengen in de binnenste ooghoek.

 Helaas vallen de licht roze matte tinten erg weg en is de pigmentatie daar niet heel erg goed van, gelukkig maken de andere tinten het goed want wat een pigmentatie weer! Het is zo mooi! De kleuren knallen helemaal. Ook de shimmer tinten vind ik weer heel erg mooi.

En dit is de ooglook die eruit is gekomen! Ik ben voor een lichte look gegaan en vind hem erg mooi geworden. Dit is dus een look die op ‘save’ gebied zit maar je kan er ook meer knallende tinten bij toevoegen voor bijvoorbeeld een feestelijke look.

En natuurlijk ook een full face look;

Ik vind het een prachtig palette en het is zeker een goede aanwinst in je collectie! Ik vind de looks die je er mee kan maken erg divers en je kan verschillende kanten mee op.

Het palette kost 9,99 en is te krijgen bij boozyshop en kruidvat in de stad filialen. 

Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 14 reacties

  1. Wat een mooie palette =)
    Mooi look heb je ermee gemaakt.
    Liefs Jorinda

  2. Het palette ziet er echt te snoepig uit <3 Ik vind het pigment van de meeste kleuren er ook erg goed uitzien. Mooie zachte en romantische ooglook heb je ook gemaakt, heel pretty!

  3. Hij is echt onwijs mooi! En wat een prachtige look heb je gemaakt, je eyeliner is on fleek haha <3 Ik heb zelf het golden bar palette, ik denk dat ik het daarbij laat want je kunt er al zoveel kanten mee op! En ik draag toch het liefst warme tinten oogschaduw :-). Alhoewel het prachtige palettes zijn om te hebben…

  4. Mooi palette! Deze wil ik zekf ook nog wel kopen. Ik heb zelf de Golden Bar, die is ook top.

Geef een antwoord

Sluit Menu