Blijheid momentjes! #1

Blijheid momentjes! #1

Ik ben the enthousiast en echt deze grote smile kan niet van mijn gezicht meer af. Ik heb zelfs zin om vandaag naar school te gaan, ja je leest het goed. En what?! Dat op de maandagochtend. Ja. Ik heb als eerste veel te vertellen aan vrienden en vriendinnen op school. Dat is altijd het nadeel van drie dagen school, dan moet ik zo lang wachten met mijn soms ó zo leuke verhalen van het weekend. You know. Ook ga ik morgen naar het one direction concert, met het voorprogramma 5 seconds of summer. Ik weet niet, het klinkt een beetje raar maar  ( hé dat rijmt! toch? ) ik vind het best wel spannend. Zo’n groot concert, waar je dan al zo lang naar uitkijkt, dat moet wel erg leuk worden. Wie van jullie gaan er trouwens nog meer? En donderdag heb ik een gezellig dagje met Julia, we gaan eerst ons haar en make-up doen bij Julia thuis en daarna naar Amsterdam voor het concert van Cody Simpson in de melkweg. Whieeee! Cody simpson, one direction en 5 seconds of summer in één week. Dit is gewoon perfectie. Het is zo leuk om na zo lang aftellen daar ein-de-lijk daarheen te gaan. Ik spring letterlijk een gat in de lucht. Of hoe noem je dat? 🙂 Dit noem ik wel blijheid momentjes, en ja ook nog maar een paar weekjes school. En dan ook eindelijk zomervakantie, hij komt zo aanvliegen. Maar mag van mij nog wat sneller 🙂

Ik heb ook een vraagje aan jullie, zouden jullie het leuk vinden om vaker persoonlijke artikelen te zien? 🙂
Liefs
Evelien

Deze post heeft 8 reacties

  1. Waah wat tof dat morgen het concert al is, ik snap dat je er zin in hebt! Ik vind het heel leuk om persoonlijke artikelen te lezen, ik word echt vrolijk van jou vrolijke lijstjes hihi!
    Liefs, Tessa

  2. Welk vak zit je morgen? Je blog is trouwens perfect! Xxxx merel

    1. ik zit in de paarse! ( vooraan ) whieeeee ben zo benieuwd. 🙂 Oh wat lief dit! Dankjewel! xxx

    1. Ja ik ben heel benieuwd! Gaat goed komen, ik ga er zeker een artikel over schrijven. 🙂

  3. Wat gaaf zeg dat je naar dat concert gaat. Ik had vanochtend ook een vrolijk gevoel was blij dat ik naar werk ging, stom he?! 😛

Geef een antwoord

Sluit Menu