Review: The bodyshop chocolade lipbutter.

Review: The bodyshop chocolade lipbutter.

Vandaag weer eens een review voor jullie! Ik was pas geleden in de bodyshop, daar hielden ze een sale. Ik vind de sale daar altijd zo geweldig. Ik had een aantal spulletjes meegenomen, onder andere deze lipbutter. Ik had er nog nooit een geprobeerd dus ik was erg nieuwsgierig. En met chocolade smaak? Klinkt als perfectie!

Ik vind de verpakking mooi, het is een donkere bruine kleur en je ziet gelijk om wat voor maak het gaat, en wat voor product het is. Het is een makkelijk klein potje met een handige deksel erop. En is makkelijk mee te nemen in je tas.

De werking hiervan is echt prima! Het is makkelijk opneembaar, en het is ook nog eens makkelijk uit te smeren op je lippen. Mijn lippen werden er erg zacht van en geeft een goede boost. Ook heeft het nog eens een heerlijke chocolade smaak, en is ook niet té. Kortom ik ben erg blij dat ik deze lipbutter in mijn collectie heb toegevoegd!
Liefs
Evelien

Deze post heeft 11 reacties

 1. Oh die klinkt echt goddelijk! Inlogde the body shop!
  Liefs, Tessa

  1. ja hij is zooooo heerlijk! <3 Bedankt voor je reactie, liefs!

 2. Elke keer wanneer ik deze zie, wil ik hem kopen. Maar elke keer leg ik heb ook altijd weer terug, en later krijg ik spijt. Nu ga ik hem echt eens kopen x

  1. Ja het is echt een aanrader! Hij is erg fijn 🙂

   Liefs Evelien

 3. Oooh ik hou van de bodyshop! <3 Dit product lijkt mij echt heel fijn 🙂 Liefs Emmy

Geef een antwoord

Sluit Menu