Photodiary 20 – Appelpop, eerste event, eigen domein, en echt herfstweer!

Photodiary 20 – Appelpop, eerste event, eigen domein, en echt herfstweer!

Ik heb een hele leuke week gehad! Nu ik dit schrijf zit ik heerlijk in mijn grote bed hollands next top model te kijken en te chillen met een glas ice tea, ik heb denet lekker maskertje opgehad en een scrubje gedaan van lush. Lekker eventjes chillen dus! Zo fijn. Ik heb deze week leuke dingen gedaan, ben naar appelpop geweest met vrienden en vriendinnen, ben naar mijn eerste event geweest met een vriendin en ik werd héél erg blij van het herfstweer!

Ik was samen met mijn beste vriendin naar een event toe, ik ging naar de H&M in Utrecht en kreeg de nieuwe beauty-lijn te zien. Ik schreef er hier een artikel over. 

We kregen zelfs lekker champagne, dat was eventjes genieten!

Blije foto! Ik heb officiel mijn eigen domein: www.by-evelien.nl it is! <3

Ik ben nog steeds zo verliefd op dit mooie pallet. 

Ik vind dit prachtige herfstlakje uit de nieuwe beautylijn van h&m zo mooi!

Heaven is a place on earth. 

Lief! Gezelschap als ik beneden kom in de ochtend, ook was nootje helemaal blij met haar nieuwe schildpad speeltje, heel lief. 

Appelpop 2015!

Jaa! Zaterdag was het eindelijk zover, ik ging met een aantal vrienden en vriendinnen een dagje naar het festival appelpop. Wie is er nog meer geweest? 🙂

Ik geniet echt van dit herfstachtige weer dus ik haalde al mijn truien uit de kast, sweater weather is begonnen!

Mijn kamertje is zo gezellig met de kerstlampjes die ik nu al uit de kast hebt gehaald! Ik ben er altijd zo gek op. 🙂

Een avondje voor mijzelf, lekker scrubben en maskertje op van lush. Word ik altijd zo blij van! 🙂

Het regende zaterdag op appelpop dus kreeg iedereen regencapes haha! Leuk he? 

Spontane foto met de liefste boyfriend die ik maar kan wensen. <3
Hoe was jullie week? 🙂
Liefs! Evelien

Deze post heeft 6 reacties

  1. Gefeliciteerd met je eigen domein! Heel veel succes! 😉 Ennuh, jou kamer ziet er zo knus en gezellig uit! Wauw

  2. Jeeeei! Ik was ook ZO happy met mijn eigen domein. Nog steeds, trouwens. Gefeliciteerd! En wat heb je leuke foto's gemaakt op Appelpop. Ik zie het zusje van één van mijn beste vriendinnen, hihi. Zo leuk dit. En ik zag dat je vandaag dertien maanden samen bent met de boyfriend; gefeliciteerd samen! Ik vind jullie een heel leuk stel. Althans, voor zover ik het kan zien op foto's, maar ik geloof wel dat het in real life ook zo leuk is! (: En ahhh wat heb je een gezellige kamer met die lichtjes zo. Liefs!

  3. Nogmaals gefeliciteerd met je eigen domein. Dan voelt het toch wat meer 'echt' he <3 Wat ziet jouw kamer er mooi en gezellig uit. Hier gaan de truien en vesten ook weer terug de kast in.

  4. Hee! Via welke site heb jij je eigen domein gekocht? 🙂

    Liefs,
    Lisa

Geef een antwoord

Sluit Menu