New in: Demi Lovato – Staying strong, 365 days a year.

New in: Demi Lovato – Staying strong, 365 days a year.

Zoals jullie misschien weten ben ik een onwijze fan van Demi, toen ik in een boekhandel liep in Londen en ik dit boek zag was ik gelijk heel benieuwd. Het is een boek, voor 365 dagen in het jaar. Demi Lovato heeft best veel heftige dingen meegemaakt. Zoals een eetstoornis, depressie, en ze sneed zichzelf. Nu heeft ze hier een boek over geschreven, en hoe ze nu in het leven staat. Ik vind dat het na een paar bladzijdes gelezen te hebben enorm inspireerd. Toen ik moest wachten bij de airport ben ik in het boek begonnen, en ben nu al bij de maand maart. Oeps!

Maar wat staat er precies in het boek? 
Zoals je in de titel hebt kunnen lezen, gaat het over jezelf sterkhouden. En dat soort onderwerpen. Elke dag, kan je een bladzijde lezen. Met een van haar favourite inspirende quotes, dan staat er een stukje wat zei er van vind bij. En een goal. De goal is voor de dag zelf. Wat zo leuk is!
Dit is de binnekant van de kaft. 

Wat vind ik van het boek? 
Ik vind het geweldig dat ze dit schrijft voor al haar fans, ze is zo’n inspiratie voor vele mensen. Ik vind het ook zo tof dat je elke dag een stukje kan lezen. Doordat ik een paar bladzijdes had gelezen, en wat er stond was zo mooi. Je gaat hierdoor toch anders naar de kleine dingetjes kijken, en op dingen letten. Ook vind ik de goals erg leuk, en je leert hier veel van. Ook heb ik hem in het engels gekocht, en zo kan ik ook nog eens me engels oefenen. Zo handig!
Ik heb hem gekocht in engeland, maar hij is ook verkrijgbaar bij bol.com. 
Wat vinden jullie van dit boek? 
Liefs
Evelien

Deze post heeft 6 reacties

  1. Lijkt me een mooi boek, is het als een soort dagboek iedere dag één bladzijde?

  2. Ik vind het echt een super leuk boek lijken! Ik wil het ooit zeker ook nog eens aanschaffen!

  3. Het lijkt me een heel leuk boek! Deze komt zeker op mijn wishlist. Fijne jaarwisseling. x

Geef een antwoord

Sluit Menu