Review: Super length mascara. H&M

Review: Super length mascara. H&M

Ik ben vandaag in de h&m geweest, en ben wezen kijken bij de beauty afdeling. Ik koop eingelijk nooit bij de h&m beauty spullen. Maar het leek me een keer leuk om te proberen, en was erg benieuwd ernaar. Ik kwam deze leuke mascara tegen, wat mij eigenlijk gelijk opviel was de verpakking. Heel vrolijk, wat ik erg mooi vind! Lezen jullie mee naar mijn mening?

Het beloofd dat je er erg lange wimpers van krijgt. Ik heb hele korte wimpers dus ik was erg benieuwd. Ze hadden er ook nog eentje en die verpakking was in de kleur geel, die zorgde voor veel volume.  
Dit was voor dat ik mascara op had. 
En dit erna: 
Ik vind zelf dat het eigenlijk niet hele lange wimpers geeft, zoals ze zeggen. Voorderest vind ik het een fijne mascara, makkelijk aan te brengen. En ik vind me wimpers zo mooi! Alleen worden ze niet zo lang als je zeiden.  Ook geef het geen klonten, op je wimpers. En geeft het een naturel look. 
Ik ben heel erg tevreden over deze mascara, het enigste nadeel is het geeft niet hele erge lange wimpers. Maar dat vind ik niet heel erg, wat ik ook heel tof vind is de verpakking! 
De mascara is voor 2,95 te koop bij de H&M, wat vinden jullie er van? 
Liefs
Evelien

Deze post heeft 6 reacties

  1. Ik vind vooral de verpakking heel erg leuk! Hij geeft ook wel een naturel effect op je wimpers, wat ik best mooi vind. x

  2. Leuk Jammer dat er geen H&M bij mij in de buurt zit die dat verkopen 🙁

Geef een antwoord

Sluit Menu