Ik kan mezelf niet opsplitsen.

Ik kan mezelf niet opsplitsen.

Eventjes weer eens een persoonlijk artikeltje tussen door, ik zit ergens mee en ik ben zo benieuwd of andere mensen dat ook ervaren. Misschien vinden sommige het onzin en andere herkennen het, ik ben gewoon heel erg benieuwd. En wat is fijner dan een blog hebben waar je je hart kan luchten? Wat mij dus dwars zit, is dat ik het druk heb. Ja heel druk, 2 dagen school, laat thuis rond zessen half 7. Drie dagen stage, van Gouda naar Veenendaal reizen en ’s ochtends om kwart over 7 in de trein zitten en rond 5en in de avond weer terug en rond half 7 thuis zijn. En hier komt mijn ‘probleem’. Ik wil momentjes voor mijzelf inplannen, wil al mijn vriendinnen en vrienden zien, en nee het is niet een grote vriendengroep dat je zegt tegen iedereen wat dachten jullie van maandag avond met ze alle naar terras? Nee ik heb overal vriendinnen, vriendinnen van school, vriendinnen van middelbare school, werk, stage, en dan wonen ze ook nog eens overal.

Ik vind dat zo lastig, drukte en dan ook nog eens al je contacten onderhouden. Dan heb ik het natuurlijk net alleen over mijn vrienden en vriendinnen. Maar dan komt ook nog eens mijn familie, gezin, erbij. En natuurlijk mijn lover, schoonfamilie en zijn vrienden met wie ik het allemaal goed kan vinden, wat ik trouwens super leuk vind 🙂
Ik vind het zo lastig! Ik wil graag elk contact onderhouden en niet laten verwateren, iedereen begrijpt het meestal ook wel. Maar soms ga ik het dan ook een beetje als een verplichting zien, dan denk ik na een lange dag werken ben ik best wel moe en ga ik liever een serietje kijken in mijn pyjama. Maar aan de andere kant denk ik vind het ook heel leuk om een vriend te zien. En als gevolgen dat de avond laat wordt en ik de volgende dag brak op mijn werk zit. Maar dat ik wel heb genoten van de avond en het zo ontzettend gezellig heb gehad omdat ik die ene vriend al zo’n tijd niet had gezien! Misschien neem ik wel teveel hooi op mijn vork, ik weet het niet. Of wil ik teveel, dat kan ook. 
En natuurlijk nog mijn blog wat onderhand ook een klein mini bijbaantje aan het worden is wat ik graag wil onderhouden en voor wil schrijven omdat het zo’n leuke hobby van mij is en trots op ben. 
Na al dat gemuts van mij is dit artikeltje nou aan een einde gekomen, ik vind het zó fijn om soms weleens zo’n klets artikeltje te plaatsen alsof ik tegen een vriendin loopt te kletsen. Haha! Vinden jullie dit geklets en gezeur niet soms irritant? 
Hebben jullie hier soms ook last van? En wat doen jullie dan? 
Liefs! Evelien

Deze post heeft 8 reacties

  1. Ik herken dat wel hoor. Je moet voor jezelf denk ik afwegen wat voor jou belangrijk is. En dat moet je bewaken. Niemand heeft er wat aan als jij jezelf voorbij loopt meis. Ik weet niet (zeker) of je dagelijks blogt? Misschien kun je dat aanpassen naar om de dag? Dit heb ik ook gedaan en het geeft zoveel opluchting. Liefs

    1. Ja precies, ik blog inderdaad dagelijks, maar dat wil ik er graag inhouden omdat dat echt voor mij mijn avondje ontspanning is. Soms zit er natuurlijk ook wel druk achter maar probeer altijd goed te plannen. <3 Lief je reactie!

  2. Ik vind het ook lastig, maar soms is het niet anders en het moet ook van 2 kanten komen, ook al heb je het zo druk iedereen moet dat begrijpen en denken van hey we kunnen gewoon niet meer 24 uur per dag met elkaar praten

  3. Ik heb hetzelfde. Kwam zelf lastig uit mijn woorden maar je beschrijft het precies. Het leventje is te druk.. Hopelijk komt het snel goed

  4. Hier kan ik wel wat in herkennen ja! Alhoewel ik meer neig nu, naar het 'rustige' avondleven, dus ik zit liever achter de tv dan dan ik met iemand afspreek. Ik werk zes dagen in de week, 50 uur, en ik ben savons laat pas thuis. Ik spreek liever in het weekend af met vrienden, maar ieder zijn ding. Hopelijk wordt het de komende tijd rustiger voor je!

    1. Ah dan heb jij ook een hele drukke week! Dan snap ik zeker inderdaad dat je heerlijke chill avondjes houd. Groot gelijk, lief je reactie!

Geef een antwoord

Sluit Menu