Review: Babylips.

Review: Babylips.

Vandaag heb ik weer een review voor jullie, en ja over de welbekende babylips van maybeline. Dit zijn mijn eerste en ik hoor er zoveel verhalen over, het is echt een hype gewoon haha. Ik was er ontzettend benieuwd naar en toen ik ze zag bij de kruitvat moest ik ze wel meenemen, er waren alleen deze twee. Ik heb een transparante, en een met een kleurtje. Ik heb de hydrate, en de pink punch.

Ben je benieuwd wat ik er van vind?

Wat mij gelijk opvalt is dat ze er heel vrolijk en opvallend uitzien. Ze vallen zo op in de schappen, en zijn heel leuk met kleuren. De letters vallen ook nog eens op, en je ziet gelijk dat het lippenbalsems zijn. 
Omdat het natuurlijk winter is kunnen mijn lippen extra verzorging gebruiken, toen ik zoveel goeie reacties hier over hoorde moest ik deze wel proberen, ze zijn heel makkelijk smeerbaar, en je lippen worden er echt zacht van, zo fijn! Me lippen gaan ook een beetje ervan glimmen, wat ik ook wel mooi vind. Ik vind dit eigenlijk top lippenbalsems, en snap nu waarom iedereen ze zo graag gebruikt. Ook ruikt de pink punch lekker zoet. Ze pink punch geeft ook een mooie licht roze kleur op je lippen, wat ik ook echt een pluspunt vind!
Ze zijn 3,50. 

Ik ben erg tevreden over de babylips. 
Wat vinden jullie ervan? En hebben jullie ze al kunnen bemachtigen? 
Liefs
Evelien

Deze post heeft 10 reacties

 1. De roze lijkt me ook wel fijn! Ik heb zelf de blauwe. Hij ruikt wel lekker, maar op mijn lippen smaakt ie niet zo goed vind ik 😀

 2. Helaas heb ik er nog geen 1….. Ga er vandaag wel een halen!
  Xxxx

 3. Ik wil zelf ook nog een aantal babylips! Ze lijken me zo ontzettend fijn in gebruik 🙂

 4. Ik vind ze heel leuk eruit zien! En ze ruiken ook lekker. Ikzelf heb 'Cherry Me'. Maar verder vind ik ze niet zó bijzonder of zo, haha.

 5. Ik heb er nog geen in mijn bezit omdat ik nog genoeg lippenbalsems heb liggen, maar die roze ziet er echt wel leuk uit zien. x

 6. de roze heeft wel een mooie pigment van kleur vind ik zelf! ook heb ik zelf de blauwe die ik ook erg fijn vind! liefs x

 7. Ik heb ze nog niet gekocht omdat ik nog lippenbalsems genoeg heb, en stiekem vind ik het ook nogal een hype… Misschien iets voor 2014 🙂 gelukkig nieuwjaar alvast! xxx

 8. Ik heb ze nog nergens gespot, maar ben er wel erg benieuwd naar!
  x

 9. Ik heb deze ook en Cherry Me.. Ik vind Hydrate erg naar afwasmiddel smaken, niet zo prettig… Leuk artikel 🙂

Geef een antwoord

Sluit Menu