Meet mijn inspiratie: Demi Lovato!

Meet mijn inspiratie: Demi Lovato!

Iedereen heeft denk wel een voorbeeld, of een inspiratie. Iemand die jou inspireerd. Ik wou vandaag mijn voorbeeld laten zien. Demi Lovato. Ik denk dat veel mensen haar wel kennen, ze is vooral bekend van camp rock. Ze zong daar met de jonas brothers.  Vroeger is ze heel erg gepest, ze werd dik en lelijk genoemd. Wat ze echt totaal niet is, ze is super mooi! Maar ze zat erg in een zwarte put, en ging zichzelf snijden. Ze was depressief. Met hulp is ze hier gelukkig uit gekomen, en is ze heel sterk geworden. Ze accepteerd zichzelf hoe ze is. Ze is zichzelf, en blijft zichzelf. Ik vind dat echt heel knap en heb daar zoveel respect voor. Ze is er veel sterker uitgekomen. Ook heeft ze een tattoo, zoals je kan zien op de foto hieronder. Er staat op: Stay strong. Dat heeft een betekenis.


Ook heeft ze al genoeg liedjes en albums, ik vind het geweldige liedjes. Er zit een mooie betekenis achter, en ik geloof dat er genoeg meiden zijn die zich er in kunnen herkennen. Ze inspireert zoveel meisjes. Het is echt een idool!

Wie is jullie idool? En wat vinden jullie van Demi? <3
Liefs
Evelien

Deze post heeft 9 reacties

  1. Ik vind Demi echt een hele mooie vrouw en haar liedjes hebben inderdaad altijd een hele mooie betekenis!

  2. Demi is zo mooi! En het is zo fijn dat ze zoveel mensen kan inspireren! (:

Geef een antwoord

Sluit Menu