Foto op canvas als vaderdag cadeau!

Foto op canvas als vaderdag cadeau!

Vaderdag komt in aantocht, alhoewel ik een artikel had geschreven over een overhemd geven aan je vader heb ik nu nog een leuke tip. Fotofabriek heeft diverse leuke manieren hoe je een foto kan afdrukken, ik heb gekozen voor een foto van Noah op aluminium. Mijn vader is gek op onze hond dus vond dat wel een heel leuk cadeau om te geven. <3

Het canvas werd veilig geleverd, hij zat goed ingepakt en zaten kartonnen hoekjes omheen. Hierdoor werden de zijkanten van het canvas beschermt. Ook kwam het in karton aan, super fijn.

Van het bedrijf de fotofabriek mocht ik een foto op canvas met het formaat 30×40 ontvangen. Het canvas voelt stevig aan en je kan hem ophangen in je interieur. De kleur van het canvas lijkt door de zon erg licht maar de kleuren komen goed tot zijn recht. Ik vind een foto op canvas altijd een erg leuk cadeau en zeker voor vaderdag! Canvas is gemaakt van 100% katoen en is waterbestendig.

Op canvas kan je natuurlijk alles laten afdrukken, ik koos voor een foto van Noah omdat mijn vader dat heel erg leuk vind. Je kan het zelf helemaal aanpassen naar wens. Mijn vader zal vast heel erg verrast zijn met dit leuke cadeau!

De prijzen van een foto op canvas begint vanaf 12,99. Een fijn prijsje en heel erg leuk om aan iemand cadeau te doen!

Wat vinden jullie van een foto op canvas? 

Liefs, 
Evelien
*Ik heb een product ontvangen ter review 

Deze post heeft 4 reacties

  1. Leuk cadeau voor je vader! Vooral omdat het de foto van jullie hond is natuurlijk, hihi. Ik ben zelf niet zo'n fan van canvas en zou bijvoorbeeld een poater of aluminium of glas wat mooier vinden denk ik. Komt denk door mijn vriend, want door mijn mening ben ik denk ik beïnvloed hahaha.

  2. Wat een leuk en lief cadeau! Noah is ook zo'n schatje. Ik smelt elke keer weer als ik haar voorbij zie komen in je story <3

Geef een antwoord

Sluit Menu