Favorieten van november! #1

Favorieten van november! #1

Wiehoeeee, vandaag heb ik een post voor jullie van de favorieten van november. November was een leuke maand, maar heb gaat zo snel! We zitten nu alweer in December, mijn favoriete maand van het jaar. 🙂 Het is altijd zo gezellig en kerst komt eraan, dat is toch wel mijn favoriete feest. Maar vandaag laat ik jullie zien, dingen wat ik gekocht of gekregen heb deze maand, en ik zo leuk vind. Want dit zijn mijn favorieten van November! Kijk je mee? 🙂

Deze luciferdoosjes kwam ik tegen bij de hema, ze lagen bij de grote bak met schoenkadootjes, ik heb ze alle drie gekocht omdat ik ze zo leuk vond! Het zijn grote lucifers, erg handig. En ze hebben allemaal leuke printjes erop. Ik zag er drie liggen maar ik weet niet of er meer zijn. Maar dit zijn ze!  En ze zijn ook nog eens heel budget, maar 1 euro per stuk! 

Lief he? 
Zoals jullie ook misschien wel weten, ben ik dol op one direction, en toen ik hoorde dat ze een parfum uitbrachten moest ik die ook hebben! Ik vind de geur heel zoetig, en ruikt naar bloemen. Deze geur is echt heerlijk. Ook het flesje is erg mooi, als je fan bent van one direction is dit zeker een aanrader!
Als je nog op zoek bent naar een leuke kerstboom is dit de goeie! En hij is ook nog eens roze! Hoe cute is dat 🙂 Deze is van de hema. 
In mijn vorige post kwam dit leuke uiltje ook al voorbij, ik vind hem zo leuk en hij staat heel leuk op me bed. Zeker een favoriet! 
Leuke notitieboekjes kan ik  nooit genoeg van krijgen. Deze links is van de xenos, en die had ik gewonnen. Nu gebruik ik die als blog ideetjes boekje, super handig! En de rechter is van de flying tiger. 
En dan mijn laatste favoriet zijn deze fijne reinigingsdoekjes van de action. Ik vind ze fijn en doen goed hun werk, ook ruiken ze nog eens heerlijk naar kokus. Hmmm
Dit was mijn eerste post over mijn favorieten van november, wat is jou favoriet van de maand? Ik ben heel benieuwd en laat het me weten in een reactie! 
Liefs
Evelien

Deze post heeft 4 reacties

  1. Heel mooie favorieten, die luciferdoosjes zien er inderdaad erg leuk uit!
    x

  2. Leuke favorieten! De reinigingsdoekjes met kokos vind ik ook heel goed x

  3. Leuke favorieten! Die reinigingsdoekjes met kokos zoek ik altijd bij de Action maar ik vind ze nooit 🙁

  4. Leuke favorieten! Ik ben ook dól op de winter, ik woon aan het water dus kan daar straks lekker gaan schaatsen en van het weer genieten!

Geef een antwoord

Sluit Menu