Review: MAC Ruby Woo.

Review: MAC Ruby Woo.

Mijn aller aller aller eerste mac product. Wat wou ik in hemels naam uitkiezen, alles is mooi. Ik hoorde altijd zulke goede verhalen en was nou zelf ook wel echt nieuwsgierig geworden, is het echt zo hemels als het wordt gezegd door alle beauty bloggers? Ik hou echt van rode lipsticks en mijn oog viel gauw op de mac lipstick genaamd Ruby Woo. Ik hou van de kleur rood en draag dat dan ook graag op mijn lippen. Ik was heel erg benieuwd naar deze mooie klassieke rode lipstick en nam hem mee!

De verpakking 
Ik vind de verpakking van mac lipsticks altijd prachtig, mooie zwarte kleur en strak het merk op de verpakking van de lipstick! I love it.

De ingredienten

Demithicone – isoeicosane – kaolin – ceresin – paraffin – isononyl  isononanoate . 
De werking
De naam van deze klassieke rode lipstick is Ruby Woo, het is een mooie rode kleur met veel pigmentatie en is onwijs goed te zien op de lippen. Hij is matt, maar heeft daardoor een  droge textuur en is lastiger aan te brengen, na een paar keer smeren zit die perfect op je lippen en geeft weinig af! Het trekt ook niet in de lijntjes en dat vind ik erg fijn. Hij blijft bij mij wel dik 3 tot 4 uur zitten maar daarna moet ik toch eventjes bij stiften. Oftewel ik vind dit zeker een aanrader!
       Hoe valt hij op de lippen? 

Ik vind dit echt zeker een aanwinst en ben zeker blij met mijn aankoop, eindelijk na zo lang twijfelen een mooie rode mac lipstick gekocht, ja mij heb je gelukkig. <3
19,50 bij de MAC store in Amsterdam. 
Liefs! Evelien

Deze post heeft 14 reacties

  1. Wauw ik wist al dat de kleur mooi was, maar wat staat ie je goed!

  2. Tsja, Ruby Woo. Ik twijfelde destijds tussen deze of Relentlessly Red, maar je moet ze gewoon allebei hebben 😉 x

  3. Wauw, Ruby Woo is prachtig! Hij matcht trouwens ook echt super mooi met je rode jurkje, haha! Leuke review!
    liefs

  4. Oeeh hij staat je heel mooi! Voor mij is deze kleur nog net wat te heftig. Wel ben ik de gelukkige eigenaresse van drie MAC lipstickjes 🙂

Geef een antwoord

Sluit Menu