Door beautybloggers gekocht – TAG!

Door beautybloggers gekocht – TAG!

Het is tijd voor een tag, dit heb ik echt in maanden niet meer gedaan maar deze tag vond ik ontzettend leuk! De bedenker van deze tag is Vera Camilla. Ik volg haar al jaren met veel plezier en ik vond het toch ook wel heel erg leuk om deze tag in te vullen. Als je een social media/blogger liefhebber ben zie je regelmatig allerlei leuke producten voorbij komen waar je hartje direct sneller van gaat kloppen. Vandaag vul ik de door beautybloggers gekocht-TAG! in.

1. Door welke beautyblogger heb je het meest gekocht? 
Ik volg ongeveer rond de vijf jaar VeraCamilla en ik vind haar dan ook zeker de leukste beautyblogger uit Nederland. Door haar ben ik het meest geïnspireerd en zij laat ook zowel high-end als low-budget producten zien wat ik zelf erg prettig vind.

2. Wat was het eerste product dat je door een beautyblogger kocht? 
Oh dat is lastig! Dan moet ik heel erg in mijn geheugen graven maar ik kan mij nog wel herinneren dat er rond 2013/2014 een hype was rondom de babylips lippenbalsems. Ik wilde ze zo graag hebben en haalde er toen direct een aantal! Ook de kiss-proof lipsticks van Rimmel London kocht ik in die tijd graag.

3. En het laatste? 
Dit was de Bobbi Brown art lipstick. Ik had een bestelling geplaatst bij Douglas met een oogschaduw palette van Mac. Helaas was een oogschaduw gebroken dus moest hem terugsturen, ik kreeg shoptegoed terug dus ik bestelde de Bobbi Brown art stick. Deze producten heb ik ook regelmatig voorbij zien komen bij VeraCamilla. En wat zagen ze er prachtig uit! Sowieso vind ik Bobbi Brown een prachtig merk.

4. Wat was het duurste product wat je gekocht heb door een beautyblogger? 
De shimmerbricks van Bobbi Brown en het Naked3 palette van Urban Decay.
Twee pareltjes waar ik ontzettend blij mee ben! <3

5. Ook wel eens een miskoop gedaan door een aangeraden product door een beautyblogger? 
Een miskoop is een groot woord, maar de Mac lipstick relentlessly red is een kleur wat ik nog niet vaak erbij heb gepakt. Hij gaat onwijs in de lijntjes zitten en ik vind het een lastige kleur. Ik had de lipstick gezien bij Laura Ponticorvo, zij heeft donker haar en een gebruinder huidje. Daardoor kwam de lipstick ook anders tot zijn recht. Misschien dat ik hem in de zomer meer ga dragen!

6. Welk gehyped product heb jij ook in je stash? 
Een product wat helemaal gehyped wordt is de Mary-lou Manizer highlighter van the Balm. De hype daarom heen is het ook helemaal waard want was een prachtige highlighter is dat! Een van mijn favorieten die zeker tot mijn dagelijkse routine behoren.

7. Over welk product zouden beautybloggers wat jou betreft meer over mogen schrijven? 
Ik heb eigenlijk twee producten die ik meer in het licht zou willen zetten. Namelijk de Catrice Ultimate Matte lipsticks. Ik heb vier pareltjes van deze lipsticks in mijn bezit en ik vind ze stuk voor stuk ontzettend fijn, een prachtige matte finish, diverse kleuren en blijven goed zitten!
Ook de blushes van the Balm behoren tot mijn favorieten. Ik heb er twee in mijn bezit en ik vind ze zo’n prachtige werking hebben, ik heb helaas hier zo weinig reviews over gezien, terwijl het ontzettend vrolijke en fijne producten zijn! En als je ze gebruikt wordt je direct al instant happy.

8. Wat is de beste aankoop die je door een beauty blogger hebt gedaan? 
Lastige vraag! Het is niet exact een product wat ik door een beautyblogger heb gekocht maar wel een merk wat ik heb ontdekt. Namelijk Zoeva, een prachtig merk wat tussen low-budget en high-end in zit. Ik heb pas geleden het Zoeva Opulence Blooming Bouquet eyeschadow palette gereviewed en ben ik zo blij mee!

Wat een ontzettend leuke tag om in te vullen! Het is grappig om bewust te worden hoeveel invloed eigen social media en de blog en YouTube wereld op je heeft. Ik ben in ieder geval stuk voor stuk ontzettend blij met alle producten die ik heb aangeschaft door het lezen van reviews van mijn favoriete beautybloggers.

Wat is een product dat je door een beautyblogger hebt gekocht? 

Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 9 reacties

  1. Wat een leuke tag! Grappig eigenlijk dat beautybloggers je inderdaad kunnen beïnvloeden om bepaalde producten te kopen. Jij maakt me op jouw beurt weer nieuwsgierig naar die Catrice-lipsticks. Daar wil ik nu ook een keer naar gaan kijken 😉

  2. Wat een leuke tag zeg, erg leuk ingevuld ook =)
    Liefs Jorinda

  3. Super leuke tag! Ik heb heel veel gekocht door beautyblogs denk ik haha, van kwasten tot oogschaduwpaletten, van lipsticks tot highlighters.

  4. Wat een super leuke tag, ik ga hem denk ik ook een keer invullen! Dat palette van Urban Decay is echt prachtig <3

  5. Wat een leuke tag! Ik moet eerlijk bekennen dat ik een paar jaar terug echt heel veel spullen gekocht heb doordat ik reviews heb gelezen. Tegenwoordig doe ik dat niet meer zo snel. Al staan er wel nog steeds een paar producten op mijn wishlist (die ik door bloggers heb ontdekt haha)

  6. Wat een super leuke Tag! Ik denk dat ik hem ga jatten haha! Ik ben denk ik ook veel te beinvloedbaar! OEPS

  7. Zoeva is onderdaad een prachtig merk! Ik heb oogschaduwpalette ook gekocht, maar dan nadat ik het blush palette bij Sephora had gezien. 🙂 Zo'n mooie vormgeving!

  8. Ik volg Vera ook al onwijs lang! Ik heb overigens ook een aantal MAC-kleurtjes die ik nooit meer erbij pak (Diva, Rebel, Craving). Superzonde!

Geef een antwoord

Sluit Menu