Photodiary 132 | Schaatsen, kringlopen in Amsterdam & de perfecte jas gevonden!

Photodiary 132 | Schaatsen, kringlopen in Amsterdam & de perfecte jas gevonden!

Time flies! Er is alweer een week voorbij gevlogen. Afgelopen week had ik voorjaarsvakantie. Ik ben lekker wezen ontspannen maar ik heb ook een aantal dingen aan school gedaan. Ik ben samen met Charlotte een dagje naar Den Haag geweest, ik ging kringlopen in Amsterdam en ik heb zelfs op het ijs gestaan! Lees je gezellig mee?


Maandag

Maandag had ik een fijn thuiswerk dagje, ik sliep uit, genoot van de katjes en ik deed veel aan school. De katjes waren maar al te nieuwsgierig en kwamen regelmatig kijken. Super lief!

In de avond had ik een relax avond gepland, ik had de katjes meegenomen. Die vinden mijn kamer maar al te interessant want ze kunnen overal nog tussendoor. 🙂 Ik keek die avond hollands next curvy supermodel, ik vind het een super leuk programma! Kijken jullie het ook?

Dinsdag

Dinsdags had ik een gezellig dagje met Charlotte op de planning staan, we gingen een dagje naar Den Haag. <3 We gingen lunchen en gingen daarna naar de film Every Day, super mooie film. Echt een aanrader!

Ook gingen we nog eventjes statten want Den Haag heeft super leuke winkels <3 Ik paste voor de derde keer de gele jas en hij ging uiteindelijk mee, ik had ook nog een leuke kortingscode. Kan niet wachten om hem te dragen!!

Maar al te blij met mijn nieuwe aankoop <3

In de avond gingen we nog een lekker pastaatje eten, jummie! Super lekker, we kletsen ook nog gezellig wat bij.

Woensdag

Woensdag ochtend ging ik sporten en daarna werkte ik een dagje aan mijn blog en school. <3 Het was zo koud die dagen! Cato vind mijn laptop maar al te interessant en gaat er graag op zitten.

Donderdag

Donderdag ochtend ging ik naar een kringloop in Amsterdam, ik vind het zo leuk om in kringloop winkels te kijken voor leuke items. Ik nam onder andere een toffe vintage kan mee. In de middag wilde ik langs mijn buddy’s gaan voor stage, helaas was er een ziek en de ander had afgezegd. Voor niets naar Amsterdam gereisd. Ik ging in de middag kijken bij een andere kringloop bij Westerpark, daar had ik vooral leuke leesboeken gescoord! Toch nog een leuke draai kunnen geven aan die dag 🙂

Het was zó ontzettend koud! Toen ik thuis kwam waren er allerlei kinderen aan het schaatsen op ons slootje voor. Super leuk! <3 Daar word je als Nederlander natuurlijk heel blij van. 🙂


Vrijdag

Vrijdag rommelde ik wat thuis, ik sliep uit, maakte mijn kamer schoon en werkte wat aan school en aan mijn blog. In de avond reisde ik naar Mike toe en keken we de serie Hannibal. Een fijn rommel dagje!


Zaterdag

Zaterdag was het Winter Wonderland! Er lag een pak sneeuw in Brabant en we konden ook nog eens schaatsen. Mike en ik gingen in de middag richting Zundert toe om samen met een vriend te gaan schaatsen midden in de bossen, super tof! We gingen ook nog gezellig een biertje drinken bij een leuk tentje. Hebben jullie geschaatst afgelopen week?

In de avond hadden Mike en ik een feestje en gingen daarna nog wat drinken bij de Aogse Markt.


Zondag
Zondag hadden we een heerlijke relax dag, gingen weer ergens gezellig wat drinken en gingen bij een vriend van Mike zijn nieuwe huis kijken, in de avond stonden we helaas in een dikke file en zag ik mijn opa en oma nog eventjes. <3 Oftewel een fijn weekend!

Hoe was jullie week? 
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 7 reacties

  1. Superleuk dat je kon schaatsen in Brabant en wat ziet het er met de sneeuw prachtig uit! Hier was het wel schaatsweer, maar er is geen sneeuw gevallen 😉 En wat een onwijs schattige kattenfoto's… het zijn echt twee lieve fluffy meisjes 🙂

  2. Wat een leuke foto's weer =)
    Wat een lieve kittens zeg!
    Liefs Jorinda

  3. aaah de katjes zijn zo lief! Ik vind de gele jas ook erg leuk (:

  4. Wat een heerlijke week! Ik vind je gele jas echt geweldig en je katjes zijn zo ongelofelijk schattig. Die pasta ziet er trouwens ook goddelijk uit en wat tof dat je ging schaatsen! Malou x

  5. Wat heerlijk dat je vakantie had! Super tof dat je hebt geschaatst, ik heb dat helaas niet kunnen doen omdat ik ziek was. Ik vind je nieuwe jas trouwens erg mooi! <3

  6. Wat een ontzettend mooie jas, staat je goed die kleur… en omg die kittens im in lovee

Geef een antwoord

Sluit Menu