3x meer groen in je huis!

3x meer groen in je huis!

Een van de dingen waar ik ontzettend vrolijk van word zijn bloemen en planten in je interieur. Het zorgt voor frisheid, gezelligheid en veel warmte. Ik ben een groot voorstander om groen te combineren in je interieur. Het is vaak een echte eyecatcher en zorgt voor veel sfeer! In het artikel van vandaag laat ik drie manieren zien hoe je meer groen in je huis kunt combineren.


Een bloemen muur 
Een bloemenmuur heb ik al regelmatig bij diverse woonprogramma’s en tijdschriften gespot! Dit doen ze door middel van een behang met een bloemenprint erop. Ik vind het een supertoffe eyecatcher als je een behang hebt met bloemen erop. Dit zorgt voor veel frisheid, warmte maar ook voor een bepaalde gezellige sfeer in je interieur. Ik heb mijn favorieten in de afbeelding hieronder gezet. Zo’n toffe combinatie! Het is ook nog eens ontzettend handig als je niet de meest groene vingers hebt en toch wat groen en kleur in je huis wilt.

Vetplanten en cactussen 
Als je fan bent van planten/bloemen en niet zulke groene vingers hebt zijn cactussen of vetplanten een goede optie. Dit soort planten zijn makkelijker te verzorgen en stellen geen hoge eisen. Als je deze planten een keer vergeet water te geven is dit niet erg, zijn ze eigenlijk alleen maar blij mee! Dit soort planten heb je in alle soorten en maten en geven een stoere touch aan je interieur. Je kunt hierom heen leuke potten kopen wat je ook weer helemaal matchend kunt maken met je interieur.

Een veldboeket
Haal het voorjaar naar binnen door een veldboeket een plekje te geven in je interieur! Een veldboeket vind ik prachtig, dit zijn allerlei diverse bloemen die samen een mooi boeket vormen. Het is een echte eyecatcher voor in je interieur, je kunt bijvoorbeeld een veldboeket een plekje geven op de eettafel. Bij de debloemist.nl kun je terecht als je graag een mooi boeket zou willen bestellen. Als je voor 15:00 uur een boeket besteld wordt het diezelfde dag nog bezorgd. Bij debloemist.nl hebben ze diverse boeketten zoals met tulpen, rozen etc. Het fijne hieraan is dat zij de bloemen bezorgen bij jou thuis. Hoe handig is dat? 🙂

Zijn jullie ook zo fan van bloemen/planten in je interieur? 
Liefs, 
Evelien
*Advertorial

Deze post heeft 3 reacties

  1. Zo'n bloemenmuur lijkt me echt prachtig voor in huis. Ik zie mezelf dat ook nog weleens nemen in mijn toekomstige huis, maar dan in een iets lichtere kleur. Boeketten in huis halen zou ik ook wel vaker willen doen. Dat kan een saai hoekje net even opfleuren 🙂

  2. Wahhh, dat vetplantenpotje is zo cute! ♥ En een veldbloemenboeket is prachtig, zo kleurrijk. Wij hebben nu intussen wel wat planten in huis, maar geen bloemen. Daar moet verandering in komen!

  3. Aaah die cactus, ik ben dol op cactussen! Zelf zou ik wel een bloemenmuur in mijn huis willen.

Geef een antwoord

Sluit Menu