Photodiary 71 | Dagje naar het bos, dierendag met Noah en familie-etentje!

Photodiary 71 | Dagje naar het bos, dierendag met Noah en familie-etentje!

De week is weer voorbij gevlogen, time flies! Ik heb een leuke maar drukke week gehad. Heel veel gestudeerd, veel van mijn to-do lijstje kunnen afstrepen, heb een heerlijk dagje gehad met mijn vriend in het bos, heb dierendag gevierd met mijn huisdiertjes, en had een gezellig familie etentje. Lezen jullie mee met deze week? <3

Ik heb een drukke week gehad met veel studeren, laat ik daar eerst mee beginnen. De puntjes op de I aan het zetten van ons concept project, samenvattingen maken, en veel boeken lezen. Druk druk! Maar wel ontzettend leuk, ben nog steeds helemaal blij met mijn studiekeuze. <3 Alleen is het HBO is wel erg wennen. 🙂 

Dinsdag heb ik een productief dagje thuis gewerkt aan school. Ik had een hele pot thee gezet, zo overleefde ik zo’n dagje wel!

 Mijn zus kwam opeens met een spontaan idee, en ik vond het eigenlijk ook wel tijd voor een studiepauze. Om naar de brokken en zo te gaan, een hele grote dierenwinkel. Het was dierendag dus we namen Noah ook mee!

Er was een grote honden speeltuin waar noah kon spelen, ook gingen we eventjes kijken bij de konijntjes. Dit vind ze altijd heel erg spannend omdat ze dit niet gewend is!

De konijntjes waren echt te schattig, kijk nou! Wat een donsje. <3

We hebben noah ook bij de hondenwasstraat gewassen, ze rook weer helemaal lekker daarna!
Hier smelt je toch van! Wat een cutie. 

 Ook kreeg Saartje een nieuw halsbandje met een bloemetje erop, zo schattig! En hello kitty snoepjes.

Good Morning Sunshine! Ik zat vroeg in de veren om een keuze vak uit te kiezen, om 8 uur startklaar achter de laptop en paar seconde later was al het leuke weg. Heb nu een hele saaie over hoe je een werkstuk in elkaar zet haha. Voelde net alsof je concert kaartjes moest regelen. In de avond heb ik weer een avondje gebikkeld!
Donderdag middag gingen Sahra en ik naar de openbare bibliotheek van Amsterdam om te studeren, maar toen zagen we dat er een vapiano zat. Toen gingen we daar natuurlijk eventjes een broodje eten. <3
In de avond zag ik eindelijk mijn vriendinnetje Leonie weer, we hebben gezellig eventjes geshopt en zijn daarna naar de koffiefabriek gegaan. Heerlijk bijkletsen!
Niet de meest heldere foto, maar het was wel heel erg gezellig! <3 
Ook hadden we echt een XL-ijskoffie. Heerlijk, als je mij ergens voor kan wakker maken… 

 Vrijdags heb ik weer een hele dag gestudeerd en als pauze gingen mijn zus en ik met de scooter eventjes een verse goudse stroopwafel halen, jummie! Die blijven zo lekker..

 En saartje was weer fotogeniek, cutie.

Zaterdagochtend ben ik heerlijk wakker geworden met het rituals ritueel hammam (favourite!) daarna had ik mij opgemaakt en ging ik aan mijn huiswerk, ook ben ik aan een serie begonnen: gossip girl! En keek ik in de middag een aflevering. En daarna kwam poopoo!

In de avond hadden we een familie etentje bij Brunel in Gouda! Het was natuurlijk tijd voor een wijntje, was ik echt aan toe. <3 haha!
Ik bestelde als voorafje carpaccio, en had daarna heerlijk vleesje met pasta. Heer-lijk!
Mike had een wit blousje aan en staat hem zo goed! <3

 Zondag was het echt heerlijk herfst weer! Mike en ik zijn met open dak (lang leve cabrio!) naar Leersum gereden, het bos waar ik als kind zijnde al kwam.

 We hebben een heerlijke wandeling gemaakt en eventjes ontspannen. Genieten! En wat ben ik toch blij met hem. <3 lekkerding!

En super gaaf om met open dak door de bossen te rijden, geweldig als je dan omhoog kijkt en al die bomen ziet. <3 In de avond hebben Mike en ik nog eventjes once upon a time gekeken, en daarna ging Mike naar huis en zette ik heel holland bakt op. Happy Sunday!
En misschien is jullie iets opgevallen, ik heb namelijk een nieuwe lay-out en ben er helemaal blij mee. Eens is een keer weet iets anders, wat vinden jullie ervan? 
Hoe was jullie week? <3 En hoe gaat het met jullie? 
Liefs! 
Evelien

Deze post heeft 9 reacties

 1. Wat een leuke week heb je achter de rug! Hmm, die stroopwafels zien er heerlijk uit 🙂

  1. Als je een keer in Gouda bent moet je die zeker een keer proberen, ze zijn heerlijk! <3
   Liefs,
   Evelien

  1. Dankjewel! Dat is ook wat ik graag wil uitstralen met mijn blog.
   Thanks! Fijn is dat he, lekker eventjes een wandeling maken en tijd samen hebben. <3
   Ja lieve beestjes he!

   Liefs,
   Evelien

 2. Ah je layout is tof <3 Wat een schatje ook die Noah, super leuk die dierenspeeltuin hihi.

 3. Ik vind je nieuwe lay-out ontzettend mooi. En wat heb je prachtige foto's gemaakt in het bos, was inderdaad een hele mooie dag!

Geef een antwoord

Sluit Menu