Review | Sleek Rose Gold blush

Review | Sleek Rose Gold blush

Sleek is een van de merken waar ik regelmatig laaiend enthousiast over ben. Vooral de oogschaduw palettes ben ik ontzettend fan van. De blushes van Sleek zijn ook ontzettend populair. Ik heb de Sleek rosé gold blush aangeschaft, een prachtige alledaagse kleur met een lichte glinstering. Ben je benieuwd of deze blush net zo mooi op het gezicht valt? Lees dan gezellig mee met deze review.


Het doosje heeft een kleine compacte vorm. Het heeft een matte hoes en heeft een handige sluiting. Aan de binnenkant van het doosje bevind zich een spiegel en op de buitenkant van het doosje zie je met glanzende letters Sleek staan. Ik vind het doosje erg mooi door het strakke matte hoesje en super handig dat ze het zo compact product is. Ideaal om ergens mee naar toe te nemen!

Sleek Rose Gold blush is naar mijn mening een alle daagse kleur. Het is een zacht rozig kleurtje en heeft een kleine glinstering erin. Je kan dit product zowel als highlighter en als blush gebruiken. Ik vind het geschikt voor highlighter door de prachtige warme glans.

Dit is een foto van de kleur op mijn huid! Hij is aanwezig maar een prettige kleur om te dragen, ik hou ook echt van de glinstering erin. De blush komt goed uit op mijn huid en ik gebruik hem regelmatig met veel plezier. Ik vind het een prachtige kleur en een fijn product voor zo’n budget prijs. Ik heb nog geen een keer meegemaakt dat Sleek mij teleurgesteld heeft.

Sleek is onder andere te koop bij Makeupmusthaves, Boozyshop maar tegenwoordig ook bij Ici Paris XL.  Ze hebben daar niet alleen deze fijne blush maar ook prachtige andere producten. Ik ben fan! Heb jij al producten van Sleek in je bezit?

Sleek Rose Gold Blush is te koop voor 6,50 bij onder andere Makeupmusthaves.
De twee andere reviews over twee producten van Sleek kun je hier & hier lezen.

Wat vinden jullie van de Rose Gold blush van Sleek? 
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 7 reacties

  1. Ik heb nog niets van dit merk, maar je maakt me zeker enthousiast. Wat een prachtige blush en wat komt er ook een mooie glans van af. Ik vind hem echt heel erg mooi ♥

  2. Zo'n mooie, gouden glans! ♥ Kan je geloven dat ik nog nooit iets van Sleek gebruikt heb?!

  3. Echt zo'n typisch alledaags kleurtje die iedereen wel kan hebben denk ik; een hele mooie!

  4. Ik vind dit zo'n mooie blush, die staat al tijden op mijn wishlist! Misschien toch maar eens kopen 🙂

Geef een antwoord

Sluit Menu