Blijheidmomentjes, eerste stage dag, lief vriendje, en nieuwe lush producten ✿ #12

Blijheidmomentjes, eerste stage dag, lief vriendje, en nieuwe lush producten ✿ #12

Het laatste blijheidmomentjes artikel is alweer drie maanden geleden, wat een tijd! Veels te lang geleden dus. Ik vond het heel leuk om weer eens een blij artikel te plaatsen, ik vind het altijd zo heerlijk positief en ik hou daar heel erg van. De mooie en leuke momenten op een rijtje zetten en na te genieten. Vind dat altijd zo fijn. By the way veels te lang geleden was dit dus. Lezen jullie mee? <3

– Mijn nieuwe mac lipstick dragen – Avondje hollands next top model kijken – treinen – een goed boek lezen – eerste stage dagje dat heel erg leuk was – cursus over de psychiatrie krijgen – winkelen in de sale – een geweldige lieve vriend hebben met wie ik zo onwijs gelukkig ben – nieuwe lush producten kopen – me-time avondjes houden – huid scrubje geven – op Utrecht centraal lopen – dromen over studeren aan de hoge school – een nieuwe start – leiden – heerlijke wijn drinken – gezellige vrijdag avond op terras – bellen met vriendlief – gezellig bijkletsen met vriendinnen – lekker optijd slapen – mijn nieuwe kamer – zonnebankje pakken – dagje naar Amsterdam met vriendinnen – the fault in our stars bankje bezoeken. <3
Vanwege drukte kon ik gister niet het photodiary artikel schrijven, sorry hiervoor! Volgende week staat die weer online! <3 Sorry!
Waar worden jullie blij van? 
Liefs! Evelien

Deze post heeft 18 reacties

 1. Wat vet dat je een cursus over de psychiatrie krijgt/hebt gekregen (?) ! Heel gaaf! Er staan mooie momentjes tussen. 🙂

  1. ja gaaf he! Ik vind het altijd zo leuk omdat ik ook echt in die richting werk. 🙂

 2. Wat een heerlijke blijmakers zeg! Goed om ze zo voor jezelf op een rijtje te zetten!
  Liefs Iep

  1. ja en het leukste vind ik altijd, dat ik dan op mijn blog terugkijk en het terug kan lezen. 🙂

 3. Van nieuwe Lush items zou ik ook blij worden hihi! Ik ben op happy-lijstjes <3

  1. Ja heerlijk is dat he, ik heb ze in een laatje zitten en als ik die open doe komt er een hele heerlijke lush lucht daarbuiten zetten. 🙂

 4. HNTM moet ik nog terugkijken! Ik heb alle twee de afleveringen nog niet gezien… en oh, een zonnebankje pakken is heerlijk inderdaad <3

  1. Oh echt! Het zijn hele leuke afleveringen! Ben nu al benieuwd naar de derde, oh heerlijk is een zonnebankje, zo lekker relaxend. 🙂

 5. Kan me er helemaal in vinden, maar Utrecht Centraal? Ben er vandaag nog compleet verdwaald en de bussen zijn een ramp!!! 😉 x

  1. Ja vind dat altijd zo leuk station hahaha! Wel soms extreem druk hoor haha (:

 6. Jaaa Lush <3 Met kerst ga ik weer een hoop vragen haha. Leuk lijstje!

Geef een antwoord

Sluit Menu