Photodiary 129 | Energie, spannende sollicitatie & Carnaval in het kielegat!

Photodiary 129 | Energie, spannende sollicitatie & Carnaval in het kielegat!

Yay! Het is Dinsdag en tijd voor de wekelijkse photodiary. Ik heb deze week een ontzettend fijne week gehad, ik had veel energie door de fijne zonnestralen die door schemerden, ik had een ontzettend leuke maar spannende sollicitatie, en ik heb carnaval in het Kielegat gevierd! Lees je mee?

Maandag

Maandag bleef ik een dagje thuis, ik had helaas nog de nasleep van het ziek zijn en ik heb deze dag aan mijn blog gewerkt en lekker relaxt. Super fijn. <3 Ik laadde hier direct van op!

Dinsdag

Dinsdag had ik een lang dagje college en stond ik vroeg op het station. Ik kan zo genieten van dit heerlijke zonnetje! <3 Geeft mij zoveel energie.

In de middag hadden we een aantal uur tussenuur, ik ging samen met Babet lunchen bij Bagels & Beans en daarna had ik nog een keuzevak die super interessant was.

Woensdag

Woensdag had ik een dagje college! In de middag genoot ik van het zonnetje. Ik reisde rond drie uur naar Den Haag voor een spannende sollicitatie..

Eenmaal in Den Haag scheen het zonnetje nog heerlijk! Het was een grote zoektocht waar ik heen moest en welke tram ik moest nemen maar alles is goed gegaan. Ik had een gesprek bij Reakt voor een vakantiebaan. Het gesprek is ontzettend goed gegaan (voor mijn gevoel) en ze hadden ook eventueel een plekje voor mij in Gouda bij een inloophuis voor dak-en thuislozen. Super tof! Fingers crossed. 
In de avond ging ik met mijn familie uiteten bij de Pizzaria want mijn zus was jarig. <3
Donderdag
Donderdag had ik een dagje stage, ik ging langs bij mijn drie buddy’s. Ik was helemaal verslaafd aan dit spannende boek van Saskia Noort. Ik had hem Vrijdag ook al uit! Echt een aanrader. 

Vrijdag
Vrijdag ochtend had ik nog een ochtendje college en in de avond ging ik mij klaarmaken voor het jaarlijkse carnavallen! Ik ging dit jaar weer als sneeuwwitje want helaas was mijn piratenpakje te klein, hij kwam niet eens over mijn billen heen haha. Ik had ook geëxperimenteerd met nep wimpers, was erg lastig maar het lukte eindelijk een keer!

Zaterdag

We hadden tot drie uur door gefeest! De mannen droegen deze leuke pakken. Hoe tof?! Ik lag om vier uur in mijn bedje en ik ging toen lekker slapen, rond twee uur werden we weer wakker, we ontbeten en gingen rond vier uur weer de stad in!

We gingen een heerlijk hapje eten bij een pizza-tent. Jum! In de avond gingen we weer gezellig een avondje carnavallen. Ik heb gevlogd dus daar kunnen jullie een aantal beelden inzien! <3

Zondag

Zondag vertrok ik in de middag richting Gouda en had ik de verjaardag van mijn zus. In de avond ging ik heerlijk relaxen, keek ik wie is de mol terug en ging ik in de avond een boek lezen. Ik kreeg deze lieve foto van Fien en Cato binnen, volgende week Vrijdag mogen we ze eindelijk halen. Zo’n zin in!
Hoe was jullie week? 
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 14 reacties

 1. Superleuk, je Sneeuwwitjekostuum! En wat fijn dat je waarschijnlijk op de plek van je sollicitatie aan het werk kan 🙂 Het klinkt als heel mooi en dankbaar werk.

 2. Wat een leuke foto's weer =)
  Ziet eruit als een leuke week!
  Liefs Jorinda

 3. Wat een fijn weekje! Hopelijk hoor je snel meer over je sollicitatie, spannend! 😀 Dat boek is inderdaad heel spannend, ik had hem ook binnen no time uit!

  1. Ja had het echt binnen no-time uit, was super spannend! Ik kon niet stoppen met lezen. 🙂
   Liefs,
   Evelien

 4. Ik zal voor je meeduimen voor de sollicitatie, ik hoop dat je er een leuke job aan overhoudt! Die pizza's zien er trouwens echt onwijs goed uit.

 5. Wat tof van je sollicitatie, ik duim voor je! Jammer dat ik je niet gezien heb in Breda, ik was er vrijdag ook!

 6. Met Sneeuwwitje kan je nooit missen, toch? Ik duim mee wat je sollicitatie betreft!

 7. Wat leuk dat je bent wezen carnavallen! Hopen dat ze je aannemen! (: Oh , en superleuke zonnebril trouwens (:

Geef een antwoord

Sluit Menu