Blijheidmomentjes | Toffe schoolopdracht, veel views en mijn eerste benefit blush!  #44

Blijheidmomentjes | Toffe schoolopdracht, veel views en mijn eerste benefit blush! #44

Yay! Happy Monday, om de week met positieve vibes te beginnen vond ik het weer hoog tijd voor de rubriek blijheidmomentjes. Ik werd afgelopen weken heel erg blij van diverse dingen die er plaats hebben gevonden, onder andere een toffe schoolopdracht, veel views op mijn nieuwste YouTube video, en ik kocht mijn eerste benefit blush waar ik heel erg blij mee ben. Lees je mee?

Mijn lieve vriend Mike hielp mij een middag met fotograferen en model spelen bij een opdracht rondom ongewenste zwangerschap bij jong-volwassenen met schizofrenie, ik twijfel om deze foto’s aan bod te laten komen op mijn blog, we zijn er stiekem best wel trots op. 🙂

Avondje oude fotoboeken bij opa en oma thuis kijken. 

Middagje shoppen met mem in Rotterdam en & Utrecht. 

Toffe perspakkertjes en ik ga binnenkort een perspakketjes unboxing filmen. Yay!

Om 12 uur ’s nachts samen met Mike en de hond Noah een wandeling maken door het park heen, zo heerlijk dat dat weer kan! 

Genieten van het heerlijke zonnige weer en de blote benen mogen weer gezien worden. 

Rondkijken in de Douglas in Utrecht waar ze zoveel mooie merken verkopen zoals benefit, zoeva, too faced, becca etc. Keek mijn ogen uit! Zoveel mooie producten. 

Up to date zijn voor school, volgende week beginnen de tentamens (heb een grote toets en een herkansing en daarnaast ook nog verschillende werkstukken!). Voor mijn gevoel gaat het goed komen. 

Body world & het rijksmuseum in Amsterdam bezoeken. Er zijn zoveel toffe musea’s om te bezoeken in Nederland!

Overzicht krijgen in mijn kledingkast, zo fijn!
Leuke dingen in de zomervakantie gepland hebben staan. 

Aftellen tot de vakantie naar Griekenland. 

Dagje zwemmen met Mike en de hond Noah bij de plassen, Noah was heel die dag zo happy. Zo lief!Verslaafd zijn aan de serie Nieuwe Buren, zo spannend en echt een aanrader! Helaas heb ik alle drie de seizoenen al uitgekeken. 

Ik heb het perfecte zomer jurkje gekocht! Het is een rood lang jurkje en ik draag het in de afbeelding hierboven. Hij is van &otherstories en is een echte musthave. 

Ik heb veel kleding verkocht via united wardrobe, zo leuk om op deze manier mensen blij te maken met mijn kleding en er zelf iets aan te verdienen. 

Genieten van een dagje toerist zijn in het mooie Amsterdam. 

De curvy pashokjes shoplog die op mijn kanaal al binnen drie dagen boven de 500 keer is bekeken! Zo leuk! Werd er helemaal happy van. 

Mijn contract tekenen bij GGZ-Riverduinen voor mijn leer-werkplek vanaf September. Super spannend! Zo’n zin in. 

Waar werden jullie blij van de afgelopen tijd? 

Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 3 reacties

  1. Wat een fijne en blije dingen allemaal! IK heb deze maand ook Nieuwe Buren gekeken en vond het zo'n geweldige serie. Echt jammer dat er niet nu al een seizoen 4 en 5 klaarstaan 😉 Ik ben heel nieuwsgierig naar de foto's voor je schoolopdracht trouwens 🙂

  2. Wat een fijn lijstje Evelien! Ik vind het ook heerlijk om 's avonds laat nog even een wandelingetje te maken. Het ruikt dan altijd zo lekker buiten, haha!

Geef een antwoord

Sluit Menu