new in: kettingen van de h&m!

new in: kettingen van de h&m!

Ik liep na een dagje werken langs de h&m ik wou eventjes kijken bij de sale. Ze hadden nu zo’n leuke uitverkoop bij de sieraden! Ik hou altijd van ‘grote’ kettingen en die waren nu allemaal voor leuke prijsjes. Ik vind altijd dat van die leuke opvallende kettingen altijd je outfit zo leuk kunnen maken! Is het net eventjes af.  Kijken jullie mee naar mijn aankoopjes?

TIP!

Ze hadden nou uitgebreide uitverkoop in de lingerie, sportkleding, sieraden en accessoires en in de dameskleding. Ik heb deze artikelen gekocht bij het filiaal in Alphen aan Den Rijn omdat daar mijn werk is. Maar ik denk dat ze overal wel zulke uitverkoop hebben. 
Ik kocht de twee statement kettingen voor 5 euro, en de halsketting voor 3 euro. 🙂
Liefs! Evelien

Deze post heeft 8 reacties

  1. Wat leuk zo met die korting! 🙂 Ik vind dat de H&M altijd veel leuke accessoires heeft!

  2. Ik heb ze ook zien hangen, lang getwijfeld of ik iets mee zou nemen maar uiteindelijk niet gedaan. Ik ga denk ik morgen toch maar eventjes terug, haha

Geef een antwoord

Sluit Menu