Valentijnsdag gift guide voor de vrouw!

Valentijnsdag gift guide voor de vrouw!

Valentijnsdag is alweer in aantocht! Ik vind het persoonlijk altijd een leuke feestdag. Het is voor mij een dag dat ik graag mijn liefje net eventjes iets meer in het zonnetje zet dan normaal. Dit kan door middel van een lief kaartje, een zelfgemaakt dinertje of een leuk cadeautje. Vandaag deel ik met jullie een Valentijns gift-guide voor de vrouw, dit kun je kopen voor je beste vriendin, moeder of natuurlijk voor jezelf! (Want jezelf verwennen mag ook). Lezen jullie gezellig mee?


1. Hartjes T-shirt 
Een kledingstuk vind ik altijd een lief en bijzonder cadeau om te krijgen. Het is een teken dat diegene je goed kent en ze best voor je doet om een mooi kledingstuk uit te zoeken. Het is natuurlijk ook altijd heel erg cute om dit te matchen met Valentijn, bijvoorbeeld dit leuke T-shirt met hartjes van My Jewellery. Hoe lief is het als een man een kledingstuk koopt waar hij jou graag in wilt zien? Dit T-shirt is perfect voor een leuke date-night en als Valentijnscadeau.

2. Sterretjes jurk 
Een jurkje is natuurlijk ook een geweldig cadeau! Bij My Jewellery hebben ze onwijs leuke jurkjes. Je zou iemand kunnen verrassen door een jurkje te kopen en daarna een leuk zelfgemaakt etentje te regelen. Hoe romantisch! En dan het jurkje op bed leggen en er een kaartje bij te leggen dat ze dat jurkje aan moet doen. Super lief zou ik dat vinden <3

3. Luipaard armband & oorbellen 
Bij My Jewellery hebben ze een geweldige vintage collection met diverse sieraden. Ze hebben allerlei leuke oorbellen met luipaardjes of zebra’s eraan, dit kun je combineren met een armbandje. Ik ben verliefd op deze collectie! De sieraden van My Jewellery vind ik altijd erg mooi.

4. Rood tasje
Wij vrouwen zijn gek op mooie tassen. Ik kan er in ieder geval geen genoeg van hebben! Om in de Valentijns sfeer te blijven wil ik aan jullie dit sjieke rode tasje laten zien. Ik vind een rode tas een echte eyecatcher en past ook nog eens goed bij Valentijnsdag.


5. Sterren oorbellen 
Zilveren oorbellen ben ik helemaal gek op, vooral als er leuke hangertjes aanzittenSterretjes ben
ik de laatste tijd helemaal fan van en vind ik ook super leuk in combinatie met oorbellen. Het is een échte eyecatcher.

Doe jij samen met je liefje iets aan Valentijnsdag? En wat voor cadeau vind jij leuk om te geven? 

Liefs, 
Evelien

*Dit artikel betreft een samenwerking

Deze post heeft 6 reacties

  1. Wat een leuke cadaaus, vooral dat mooie rode tasje! Ik heb de afgelopen jaren geen vriendje gehad op Valentijnsdag, maar geef wel vaak mijn ouders en soms een vriendin een zelfgemaakte kaart met lieve woorden 🙂

  2. Wat een leuke items allemaal! Ik vind dat jurkje echt zo tof <3

  3. Items van MyJewellery zijn altijd een leuk cadeautje, ik ben vooral dol op hun sieraden! Wij vieren niet echt valentijnsdag, maar ik zorg altijd wel voor een leuk kaartje.

  4. Echt hele leuke items! Vooral dat tasje vind ik superleuk <3

Geef een antwoord

Sluit Menu