VLOG | Beste foundation ooit gevonden, nachtje weg & introductie boyfriend! #12

VLOG | Beste foundation ooit gevonden, nachtje weg & introductie boyfriend! #12

Yay! Het is tijd voor een nieuwe gezellige vlog. In de vlog van vandaag neem ik jullie mee naar een shopdagje in Den Haag, krijg ik een touch-up bij de Bobbi Brown counter, vind ik de perfecte foundation, gaan we een nachtje weg met de familie & hebben we een kleine introductie met mijn boyfriend. <3 Neem je een kijkje?

Als je de vlog niet kan zien klik dan hier. Ik hoop dat je het een leuke vlog vind, ik vond het in ieder geval heel erg leuk om te maken. Ik vond het ook zo lief dat de shoplog van vorige week zo goed werd ontvangen, ik werd er zó blij van. <3

Vergeet je zeker niet te abonneren om op de hoogte te blijven van mijn video’s. Ik zou het heel er leuk vinden als je een reactie achterlaat. En hopelijk tot de volgende video! <3
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 6 reacties

    1. Super leuk dat je hem vanavond gaat kijken, ik ben benieuwd wat je ervan vindt. <3

  1. Wat leuk, weer een vlog! Ik ga hem dit weekend lekker kijken op een avond! <3

  2. Leuke vlog weer. Dat jurkje die je aan hebt en laat zien vind ik erg leuk! Ik moet ook nodig eens weer wat shoppen

Geef een antwoord

Sluit Menu