Personal update: Ziekjes, en maandag naar de kaakchirurg.

Personal update: Ziekjes, en maandag naar de kaakchirurg.

Hoi iedereen!

Eventjes een personal update tussen door, ik weet niet of ik het al had verteld in een artikel tussendoor, maar sinds woensdag deed mijn wang erg zeer. Ik dacht dat het door me verstandskies kwam. Gister ging ik eventjes naar utrecht, en toen ik in de paskamer spiegel keek, was die al ietsjes dikker geworden. Niet heel erg, maar je zag het wel. S’avond werd het steeds erger, en begon het veel meer pijn te doen. Me moeder en ik maakte ons erge zorgen. Ik haalde de ergste dingen in me hoofd, straks moet ik een wortel kanaal behandeling ofzo. Ik ben echt een stresskip haha! Vandaag belde ik naar de tandarts, en die was dus niet open. Niet in de vakanties. Dus was er een vervanger, ik was al zo gespannen en dan ook nog eens een andere tandarts. Niet fijn. Toen ik daar aankwam was het een hele aardige mevrouw, maar ik kreeg te horen dat me verstandskies nog niet helemaal door was, en het was ontstoken, daardoor ging het helemaal door naar me mond en me wang. Het doet onwijs zeer, gelukkig heb ik medicijnen gekregen wat ik kan gebruiken. Maar de pijn word steeds erger. Dus maandag naar de kaakchirurg en dan word me verstandskies getrokken, bah ik vind het helemaal niks. Maar dan is wel de pijn weg gelukkig. Ook voel ik me niet lekker, ben misselijk en heb hoofdpijn. Heb ik weer… goed begin van 2014.. not..

Hoe is het met jullie? 🙂

Liefs

Evelien

Deze post heeft 6 reacties

  1. je kunt ook ziek worden door de ontstoken kies. je hoort heel veel horror verhalen over verstandskiezen trekken, maar dit valt meestal heel erg mee.! succes maandag en beterschap xx

  2. Oh zo erg! Jammer dat 2014 zo begint, maar hé, dan kan het alleen maar beter gaan 😉 ik hoop dat je snel minder pijn hebt. Dikke knuffel!

  3. Aah…. Veel succes maandag valt vast allemaal wel mee 😉
    Xxx

Geef een antwoord

Sluit Menu