Unboxing BluxBox | Christmas edition December 2017

Unboxing BluxBox | Christmas edition December 2017

We zijn alweer een aantal dagen in de maand December! De feestdagen komen steeds dichterbij en ik hoor steeds vaker kerstliedjes op de radio voorbij komen. Instant happiness!! BluxBox heeft voor de Decembermaand een speciale Christmas edition box uitgebracht. Leuk om aan jezelf te geven maar ook natuurlijk voor iemand anders. In het artikel van vandaag deel ik met jullie de inhoud van deze leuke box. Kijk je mee?

Dit is de eerste keer dat ik een BluxBox ontvang. Ik zal eerst vertellen wat precies de BluxBox inhoudt. BluxBox is een box met allerlei producten op het gebied van verzorging en make-up.

– Ontvang om de maand een Blux Box ten waarde van 29,95,-.
– Daarin zitten 8 tot 10 producten.
– Gratis thuisbezorgd in een mooie box.
– Op ieder gewenst moment opzegbaar.

Flawless glitter pot | aanbevolen verkoopprijs 5,00,-. 
In december mag een beetje glitter natuurlijk niet ontbreken! Deze rijk gepigmenteerde glitters van Flawless zijn veganistisch en zijn gemengd met een gel waardoor de glitters gemakkelijk zijn aan te brengen op de huid, de ogen, en het haar. Het product bevat tevens een zeewier extract waardoor de glitters zelfs goed zijn voor je huid! Wil je nog meer producten van Flawless ontdekken en bestellen? Met de code BLUX15 ontvang je 15% korting op je bestelling. Ga naar www.myflawless.co.uk”


Ik ben super benieuwd geworden naar dit product! Ik moet bekennen dat ik nog niet bekend ben met het merk maar dat ze glitters in een potje verkopen vind ik heel tof. Zo kan je net die feestelijke touch geven aan je look. Perfect voor de feestdagen!


Karin Herzog essential mask | aanbevolen verkoopprijs 59,00,-. 
”De feestdagen zijn gezellig maar ook druk. Vergeet niet te ontspannen! Dit anti-aging masker van Karin Herzog bestaat o.a uit 2% actieve zuurstof, Vitamine A en essentiële oliën, de ultieme booster voor je huid om met ontspannen gevoel van de December maand te kunnen genieten. Het masker herstelt het hydratatieniveau van de huid, vermindert zichtbare tekenen van veroudering en maakt de huid weer verfrissend en stralend! Geschikt voor alle huidtypes”.


Maskers zijn een van mijn favoriete producten, ik vind het belangrijk om mijn huid goed te verzorgen en een ontspan momentje tussen de drukte door is natuurlijk ook heel erg belangrijk. Ik ben heel erg benieuwd naar dit product geworden. De beschrijving maakt mij al enthousiast!

Magnitone London wipe out! – The amazing microfibe cleansing cloth – full size | aanbevolen verkoopprijs 7,50,-. 
”Verwijder je make-up super snel en gemakkelijk met de WipeOut! Cleansing cloth van Magnitone London! Je verwijdert al je make-up zonder producten of chemicaliën. Je hebt enkel warm water nodig. De WipeOut! kan zelfs tot 1000 keer hergebruikt worden om je make-up te verwijderen. Stop de WipeOut Cleansing cloth eerst in de wasmachine op 30 graden. Klaar om je make-up te verwijderen? Maak het doekje nat met warm water en masseer het doekje met ronddraaiende bewegingen over je gezicht tot alle make-up weg is”.


Wat ben ik nieuwsgierig hiernaar! Misschien ook leuk om een first try video over te maken voor mijn youtube kanaal. Laat mij het weten wanneer je dat een leuk idee vindt! Ik vind het ook erg praktisch dat je het doekje tot wel 1000 keer hergebruiken. Ideaal voor op vakantie wanneer je zo weinig mogelijk producten wilt meenemen.

Palmer Cocoa Butter Formula bodylotion | aanbevolen verkoopprijs 5.29,-. 
De palmer Cocoa Butter Formula bodylotion is een pure verwennerij voor de huid. De bodylotion bevat onder andere 100% pure cacaoboter, vitamine E, en kokosolie die de vochtbalans van de droge, winterse huid herstellen. Daarnaast verstevigt deze bodylotion de huid, vervaagt het littekens, en heeft het een verzorgende en verzachtende werking. Nog een pluspunt: de bodylotion is vrij van parabenen”. 

Ik raak al helemaal enthousiast als ik de kenmerken van dit product lees. Ik vind de verpakking minder aantrekkelijk maar de werking is geweldig. Het is een dikke substantie wat voor een goede verzorging zorgt. Ik ben nieuwsgierig naar de werking voor de littekens op je huid. NAOBAY vitality & shine shampoo | Aanbevolen verkoopprijs 24,00,-. 
”Deze heerlijke shampoo van het merk NAOBAY is geschikt voor alle haartypes en is speciaal geformuleerd om het haar gezonder, sterker, en glanzender te maken. Na het gebruik van deze shampoo kan het haar gemakkelijk in model gebracht worden en glanst het als nooit tevoren. Nog meer pluspunten: de shampoo is vrij van sulfaten en siliconen. 

De perfecte haarverzorging te vinden vind ik altijd erg lastig. Ik zweer de laatste aantal maanden op het merk Aussie, ik gebruik deze producten al een langere tijd met veel plezier. Desondanks is het altijd leuk om nieuwe producten te testen. Ik ben benieuwd naar deze shampoo!

Pretty Animalz Panda Calming Sheet Mask by MASQUE BAR | Aanbevolen verkoopprijs 3,99,-. 
De Sheet Mask van Pretty Animalz by MASQUE BAR zijn mega populair. Met dit masker transformeer je jezelf namelijk even tot jouw favoriete dier. Wij hebben gekozen voor de panda! Naast het ‘fun’ gehalte heeft het masker een kalmerend effect op de huid en zorgt het voor een intensieve hydratatie”. 


Een masker in de vorm van een panda, hoe geweldig is dat?! En die je huid tegelijkertijd ook nog eens onwijs goed verzorgd. I love it. <3 De verpakking is al heel erg leuk, makes me happy.

Dr Pierrre Ricaud Collagènes lift 3D | Aanbevolen verkoopprijs 49,90,-. 
”Geef je huid een liftende dimensie en ga verslapping tegen met deze verstevigende gezichtscrème met collageen. De Globale Lifting Crème is een complete verzorging met een onmiddellijk resultaat: een stevigere huid en de gezichtstrekken zijn zichtbaar scherper en gehermodelleerd. Dr Pierre Ricaud heeft al meer dan 30 jaar cosmetische ervaring. Leer dit merk beter kennen op www.ricaud.com en ontvang 10,- korting bij aan aankoop vanaf 30 euro met de code BLUXBOX2017”.

Ik heb al een aantal keer gehoord dat je niet vroeg genoeg kan beginnen met verzorgende en verstevigende crème voor de wat rijpere huid. Ik kan niet wachten om dit product te gaan proberen, ik heb nog nooit zo’n luxe crème gehad dus ik ben heel benieuwd! Hopelijk houd het mijn jonge huidje soepel en beschermt het tegen veroudering. 
MASQUE BAR Eye Puffiness Minimizing Patches | Aanbevolen verkoopprijs 3,49,-
”Heb je voor of na de feestdagen last van wallen of donkere kringen onder de ogen? Gebruik dan de Eye Puffiness Minimizing Patches van MASQUE BAR. Met deze oogbatches zullen wallen verminderen en zal de huid onder de ogen gladder aanvoelen en er strakker uitzien. 
De maskers van MASQUE BAR zijn vanaf nu verkrijgbaar bij Etos”.  
Een wondermiddel tegen wallen! Ik heb gelukkig niet vaak last van wallen maar zo af en toe wanneer ik vaak vroeg mijn bedje uit moet en ik een heel erg druk weekend achter de rug heb. Ik heb nog nooit gehoord over een product tegen wallen dus ik ben erg benieuwd of het ook echt werkt. 

En voor het laatste heb ik de make-up goodies bewaard! Wat is de box goed gevuld. I love it!

Mesauda Milano Shine Flex nail polish | Aanbevolen verkoopprijs 5,00,-. 
”Met een mooie nagellak maak je iedere kerst outfit helemaal af! Deze Shine Flex nagellak van Mesauda is hoog gepigmenteerd, gemakkelijk aan te brengen en heeft een korte droogtijd. Je hebt maar 1 laagje nodig voor de perfecte dekking”.


Welke vrouw maak je niet blij met nagellak? En vooral met de kleur rood waar een shimmer in zit verwerkt. Ideaal kleurtje voor de kerst.

Flawless Small Flat Brush | Aanbevolen verkoopprijs 6,65,-. 
Flawless is een milieuvriendelijk en dierproefvrij merk. Het assortiment bestaat uit hoogwaardige make-up kwasten en glitter pots. In de box zit o.a. de Flawless Small Flat Brush. Deze kwast is te gebruiken voor meerdere doeleinden. Het kleine, stevige borsteltje is perfect voor het aanbrengen van oogschaduw, maar kan tevens worden gebruikt om concealer aan te brengen, de wenkbrauwen in te kleuren of voor contouren”. 


Deze kwast heb ik al een aantal keer gebruikt en ik ben er erg over te spreken. Het spreekt mij ook vooral aan dat de kwasten milieuvriendelijk zijn en dierproefvrij. De haartjes voelen stevig aan en brengt mijn make-up goed aan. Love it!

Catrice Ultimate Colour Lipstick | Aanbevolen verkoopprijs 3,99,-. 
”De meest feestelijkste periode van het jaar breekt aan… een goed moment om je collectie lipsticks aan te vullen! Deze lipstick is hoog gepigmenteerd, heeft een perfecte dekking en glans en staat mooi bij alle huidtinten. Door de zachte, romige textuur smelt de lippenstift op de lippen. Langdurige gekleurde en verzorgde lippen gegarandeerd!”

I love lipsticks! De lipsticks van Catrice ben ik ook altijd erg over te spreken. De kleur ziet er mooi uit en ik ben benieuwd naar de glans van de lipstick. Super leuk dat ze deze in de box hebben toegevoegd.

Christian Faye Quattro Eye Shadow | Aanbevolen verkoopprijs 15,95,-. 
De perfecte oog look voor de feestdagen creëer je gemakkelijk met de Christian Faye Quattro Eye Shadow. Dit palette bevat 4 oogschaduw poeders die heel mooi bij elkaar passen om een optimale schaduw en highlighting mogelijk te maken”. 

Het mini oogschaduw palette ziet er veelbelovend uit. Ik raak direct enthousiast van de mooie kleuren die erin zitten. Ook super mooi te combineren met de lipstick van Catrice. Een product wat ik zeker ga gebruiken met de feestdagen!

Ik ben heel erg tevreden over de BluxBox, er zitten vele diverse producten in en ik ga ze allemaal proberen en testen. Ik vind de diversiteit van deze feestelijke box erg leuk, ook allerlei producten wat je goed met de feestdagen kan proberen maar er zitten ook zeker leuke items tussen wat geweldig is om als cadeau te geven. De BluxBox is te bestellen voor 29,95,-. Ik ben enthousiast! Jij ook?

Zijn jullie bekend met de BluxBox? 
Liefs, 
Evelien
*Ik heb producten ontvangen ter review. 

Deze post heeft 2 reacties

  1. Wat veel leuke producten zitten erin! Vind dat panda masker zo super schattig! Ik heb nog nooit zo'n box gehad.

Geef een antwoord

Sluit Menu