Video | Urban Decay Heavy Metals eyeshadow palette | First try!

Video | Urban Decay Heavy Metals eyeshadow palette | First try!

Yay! Afgelopen Vrijdag stond er een nieuwe video online. Een video wat perfect past bij het thema Kerst. Namelijk een first try video over het Heavy Metals eyeshadow palette van Urban Decay. Ik kan al verklappen dat het een feestelijk palette is! De rest kom je snel te weten als je deze video kijkt. 😉 Kijk je mee? 

Klik hier als je de video niet kan zien. Vergeet niet te abonneren op mijn youtube kanaal zodat je op de hoogte blijft van al mijn video’s. Als je het een leuke video vond doe dan een duimpje omhoog en laat een reactie achter, zou ik heel erg leuk vinden! <3

Ik wens je alvast hele fijne kerstdagen! Geniet ervan. 

Liefs, 
Evelien

Deze post heeft een reactie

  1. Ah ik ben zo benieuwd naar je video, ik ga kijken! Het palette ziet er prachtig uit <3

Geef een antwoord

Sluit Menu