Instagram tag 2017!

Instagram tag 2017!

Het jaar is voorbij gevlogen en ik heb ook met liefde allerlei foto’s gedeeld op het leuke instagram. Bij Lesley kwam ik de instagram tag van het jaar 2017 tegen. Door middel van deze tag blik je terug op wat je allemaal hebt gedaan in het jaar 2017 en wat voor foto’s je daarbij hebt geplaatst. Laten we terugblikken op mijn instagram account!

1. Welke foto’s kregen in 2017 de meeste likes? 
Via best nine kun je zien welke foto’s de meeste likes hebben gekregen! Mijn verjaardagsfoto dat ik deelde dat ik 21 jaar was geworden valt goed in de smaak en ook mijn propedeuse foto (waarmee ik nog steeds héél erg blij mee ben), zo te zien vinden jullie foto’s met mijn gele trui en boyfriend ook heel erg leuk!

2. Wat is je allerlaatste geplaatste foto op instagram in 2017? 
Het jaar 2017 is nog niet voorbij maar dit is de laatst geplaatste foto tot nu toe. Ik heb deze foto vanochtend geplaatst en ik kreeg er helemaal de kerstkriebels van.

3. Wat is de allereerste foto die je plaatste in 2017? 
Dat is een fijne foto van ons eerste reisje naar het mooie Corfu, ik wens in die post iedereen een gelukkig 2017. <3

4. Wat is de allerleukste foto van 2017 waar je zelf op staat? 
Lastig! Ik heb zoveel leuke foto’s geplaatst met mijn beste vriendin, lieve vriend en familie. Ik ga dan toch voor deze spontane en liefdevolle foto die is gemaakt tijdens een fotoshoot, ik heb deze foto laten afdrukken op aluminium en heeft een mooi plekje gekregen in mijn kamer. Ik vind het een bijzondere maar hele fijne foto.

5. Van welke instagramfoto uit 2017 krijg je ter plekke heimwee? 
Oeps! Ik heb er een heleboel. Ik kan helaas niet een kiezen, ik vond 2017 een heel erg leuk jaar en heb een aantal dingen gedaan/leuke dagen gehad waar ik direct heimwee naar krijg en terug in de tijd voor zou willen.

In Juli nam ik Mike mee naar Den Haag voor een verrassingdag, we gingen naar het Louwman museum, namen een kijkje bij Sea Life & gingen een hapje eten bij een heerlijk Italiaans restaurantje. De verrassing was goed geslaagd!

In Juli mochten we voor de tweede keer touren met een Volkswagenbusje, het was een heerlijk zomerse dag en we zijn naar zowel de bossen als het strand gereden. Zo’n leuke throwback!

Deze dag met mijn beste vriendinnetje vond ik ook zo leuk! We gingen naar de kapper, gingen zelf een heerlijke maaltijd maken en gingen daarna door naar de film. <3

En als laatste deze foto’s uit onze vakantie naar Kefalonia dit jaar, we hebben ontzettend genoten en ik krijg direct heimwee als ik deze fijne foto’s zie.

6. Wat is het allerlekkerste gerecht dat je in 2017 op instagram deelde? 
Ik moet bekennen dat ik heel het jaar 2017 geen foodfoto op instagram heb gedeeld. Wel wil ik graag deze leuke hotspot met jullie delen waar ik heerlijk koffie had gedronken en een lekker snackje hadden gegeten. Puick in Breda!

7. Wat is de allerleukste foto die je deelde van een (huis) dier in 2017? 

Deze foto met allemaal lieve zwerfkatjes in Griekenland, het is een traditie van mij om een zakje kattenbrokjes te kopen en deze snackjes uit te delen aan de lieve zwerfkatjes. Ook komt heel vaak mijn hond Noah voorbij in instastories! Leuke filmpjes en boomerangs.

8. Welke fotobewerkingsapp of instagramfilter gebruikte jij het meest in 2017? 
Ik ben fan van VSCO! Mijn all time favourite bewerkingsapp. Ik gebruikte vaak HB2, maar nu vooral M5. Ook speel ik wat met het contrast en de belichtingen.

9. Wat zijn jouw meest gebruikte hashtags? 
#blog #wiw #outfitoftheday #instablogger #stylegram

10. Welke drie instagram accounts zijn jouw favoriet? 
Billierose, Ellistenheuvel, Yara_michels <3 Groot favorietjes!

Ik hoop dat jullie het een leuke tag vonden om te lezen, ik vond het erg leuk om door middel van deze manier terug te blikken op het jaar 2017 en allerlei herinneringen op te halen. Als je het een leuke tag vind, neem hem dan vooral over! Ik ben benieuwd naar je artikel. Vergeet mij natuurlijk niet te volgen op instagram als je dat leuk vind! Lijkt mij erg gezellig.

Fijne tweede kerstdag!

Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 8 reacties

 1. ah leuk deze tag! misschien ga ik die ook nog doen. hele leuke foto's ook allemaal <3

  1. Ja ik vond het ook erg leuk om in te vullen, laat me weten als jij de tag hebt ingevuld! 🙂

 2. Ik heb 'm ook geschreven gisteren, komt binnenkort online. Leuke tag dit he 🙂 Vind die foto van jou en je vriend waar je zo verliefd naar 'm kijkt zo schattig.

  1. Ah dankjewel Nina! Ik vind dat ook een hele leuke foto.
   Ik ben benieuwd naar jouw tag 🙂

 3. Wat een super leuke tag! Die gele trui staat je echt onwijs mooi. Je Instagram is zo leuk, word er altijd helemaal vrolijk van! <3

  1. Ah wat een lief berichtje! Dankjewel <3 Super leuk om te horen!
   jaaaa ik ben ook echt verliefd op die trui. Love it!

Geef een antwoord

Sluit Menu