Review | Treets Traditions Natural Bodycare, pure serenity shower cream + body cream

Review | Treets Traditions Natural Bodycare, pure serenity shower cream + body cream

Yay! Ik heb vandaag een review voor jullie. Ik mocht een shower cream & een mini body cream ontvangen van het merk Treets Traditions. Treets Traditions is geïnspireerd door de eeuwen oude rituelen. De Pure Serenity lijn is geïnspireerd door de Japanse rituelen. De Japanse rituelen staan natuurlijk bekend om de géweldige Kersenbloesem. Ik ga de shower cream en de body cream uitgebreid voor jullie reviewen. Kijken jullie mee?

Treets heeft een prachtige visie achter het merk. Daar wil ik jullie natuurlijk eerst iets meer over vertellen. Het verhaal gaat als volgt: onze oerouders slikten natuurlijk geen medicijnen en hadden geen crème waarmee je goed je huid kan verzorgen. Ze hadden wel vele kennis over de geneeskrachtige werking van de natuur en hadden allerlei tradities. 
Deze geschiedenis gaat vele jaren terug. Er werden diverse mengsels bereid van extracten uit kruiden, planten, bloemen, olie. Door middel van het proeven kwamen ze er achter welke extracten werkten en welke niet. Zo ontstonden de tradities die van generatie op generatie werden overgedragen. 
Treets heeft als missie om wereldwijd op zoek te gaan naar deze waardevolle tradities en kennis op het gebied van lichaamsverzorging. Door de eeuwenoude tradities te combineren met de kennis van nu. Treets wilt door middel van de producten de tradities laten herontdekken zodat ze niet vergeten worden en in leven blijven. 
”De Pure Serenity lijn is gebaseerd op de Japanse traditie ‘Onsen’. De speciale ingrediënten van Pure Serenity zijn de traditionele Kersenbloesem, die bekend staat om zijn natuurlijke anti-oxidant niveaus en Yuzu, de perfecte huidverjonger die tevens veel vitamine C bevat, wat helpt huidirritatie te verminderen”.

Wat ontzettend leuk en bijzonder dat Treets Traditions een bijzonder verhaal heeft achter de producten. Ik krijg altijd de kriebels te pakken wanneer een merk is geïnspireerd door de tradities vanuit vroeger. Daar gaat mijn hartje van kloppen. Laten we kijken naar de producten!
Van de verpakking raak ik al direct enthousiast. Het heeft een vrolijke verpakking en heeft een matte finish. Op de verpakking zie je een lichte subtiele bloemenprint en het logo staat duidelijk op de verpakking. Het heeft een vrolijke uitstraling door de knal roze details en de roze dop. Dit hebben ze goed gekoppeld aan de Kersenbloesem geur. Het staat als een pareltje te shinen in je badkamer!
De Pure Serenity shower cream heeft een prettige aangename geur van Kersenbloesem. Kersenbloesem is een welbekende geur. Het is een ontspannende en zachte maar zoete geur. Hij is niet onwijs erg aanwezig en daardoor voor vele mensen geschikt. De geur komt goed vrij tijdens het schuimen van de shower cream, het heeft een prettige dikke substantie en glijd fijn over de huid heen. De zoete geur van de Kersenbloesem komt helemaal naar voren en ik ruik zelfs een vleugje frisheid van de Yuzu. Het laat een verzorgend laagje achter, en na het gebruik voelt mijn huid als herboren. Ik ben helemaal fan van de geur en zorgt voor een ontspannend sfeertje. Heerlijk! Ik wil continu aan de tube ruiken, het is zo’n lekkere geur!
Ik heb ook nog een mini body cream ontvangen, dit heeft ook weer de zoete Kersenbloesem geur en de frisse Yuzu geur. Heerlijk! Helemaal in mijn straatje. De body cream is een stevige substantie wat erg prettig in gebruik is. De crème is makkelijk uit te smeren en trekt snel in mijn huid. Het laat geen vettig laagje achter maar geeft wel een verzorgend laagje. Ideaal voor de winter! Na het gebruik van de body cream voelt mijn huid zijdezacht aan en ruikt het heerlijk naar de zoete geur van Kersenbloesem. 
Kortom ik ben ontzettend enthousiast over de fijne producten van Treets Traditions Pure Serenity, de shower cream behoort zeker tot mijn favorieten. Ik vind de visie en de kijk van het merk ook heel erg bijzonder, ik ben verzot op merken die een prachtig verhaal achter hun producten hebben. Ik ga de shower cream met heel veel plezier gebruiken. 
De shower cream is te koop voor 5,99 bij Treets Traditions
Zijn jullie al bekend met de producten van Treets Traditions? 
Liefs, 
Evelien
*Ik heb producten ontvangen ter review. 

Deze post heeft 6 reacties

  1. Die shower cream klinkt heerlijk en wat een mooie tube ook! Die is alleen al een feestje om te zien, maar zo te horen ook om te gebruiken 🙂

  2. Wat een fijne review! Ik kende dit merk nog niet, mooi uitgangspunt hebben ze. Ik ben heel benieuwd naar deze producten!

  3. Wauw! Wat klinken de producten fijn! De verpakking ziet er inderdaad heel mooi uit. Ik vind het idee achter het product super interessant. En voor die prijs wil ik het zeker een keer proberen.

  4. Ik ben nu ook producten van treets aan het proberen en ik ben er heel erg tevreden over.

  5. Ik was er nog niet bekend mee; wel zien staan in de winkel maar eerlijk gezegd nog nooit gebruikt! Ze lijken me echt heerlijk ruiken ik ben echt fan van kersenbloesem!

    love it

Geef een antwoord

Sluit Menu