Review | NYC Get It All Foundation Sticks.

Review | NYC Get It All Foundation Sticks.

Happy Wednesday! Om de Woensdag goed te beginnen heb ik vandaag een budget review voor jullie. De juiste foundation vinden is voor vele vrouwen een hele klus. Ik ontving een pers pakket met nieuwe foundation sticks van NYC. Ik moet eerlijk bekennen dat ik niet heel erg bekend ben met NYC en dat ik daardoor extra nieuwsgierig ben geworden naar de producten van dit merk. Vandaag review ik voor jullie de NYC Get It All Foundation Sticks in drie diverse tinten. Lezen jullie mee naar mijn review?

De verpakking van de NYC Get It All Foundation Sticks hebben een fijne uitstraling, het heeft een glimmende zwarte huls met het merk en de naam van het product erop gegraveerd. Je ziet duidelijk de namen van de foundation sticks en de tint, aan de bovenkant van de dop is het doorzichtig zodat je het product ziet. Ik ben fan van de verpakking!

NYC belooft met de NYC Get It All Foundation Stick een makkelijke snel aan brengende foundation te geven die een dekking geeft die jij wilt. Geeft een natuurlijke matte finish met een zijdezachte textuur.

De foundations zijn in de vorm van een stick, ik ben direct heel erg nieuwsgierig want ik heb nog nooit eerder een foundation gebruikt in de vorm van een foundation stick. Ze verkopen in Nederland totaal vier foundation tinten van NYC, ik heb er drie mogen ontvangen en ik ga ze uitgebreid voor jullie reviewen.

Ik vind de swatches veel belovend! De structuur is erg romig wat er voor zorgt dat de foundation makkelijk aan is te brengen maar ook makkelijk te verdelen is over je gehele gezicht en in te blenden met een poeder. De pigmentatie ziet er ook goed uit!

De foundation brengt onwijs makkelijk aan en zoals ik al zei voelt het heel erg romig aan. Hij is makkelijk in te blenden in de huid en zorgt voor een goede dekking maar ook niet té. Daar ben ik blij om! Het zorgt voor een natuurlijke dekking en hij is mat. Je brengt de stick aan op de delen van je gezicht waar je het wilt hebben en zorg je er daarna voor dat het combineert met je huid. De foundation is goed op te bouwen naar de dekking die jij zelf graag wilt. Ik ben helemaal verrast met deze mooie budget foundation!

De NYC Het It All Foundation Sticks zijn verkrijgbaar bij het Kruidvat voor 4,99 per stuk. 

Ik ben blij verrast door deze fijne foundation sticks van NYC!
Hoe vinden jullie de werking? 
Liefs, 
Evelien
*Ik heb producten ontvangen ter review. 

Deze post heeft 12 reacties

  1. Ze zien er mooi uit! Helaas wel een beetje te donker voor me vrees ik.

  2. Wat zijn ze mooi! Ze lijken me erg fijn. Ik vind het wel grappig dat je je artikel begint met 'happy friday', het is bij mij nog woensdag 😛 🙂

  3. Ah kijk aan, ik zeg nooit nee tegen concealers. Ik ben heel benieuwd naar deze sticks.

  4. Wat een leuke sticks! Ik ben nu eigenlijk wel heel benieuwd geworden, heb nog nooit een foundation stick gebruikt! Denk dat de middelste kleur van jouw swatch wel bij mij past. Alleen eerst nog even een boel oude foundations opmaken haha!

  5. Oh wow, ik ga deze foundation nu asap kopen! Ik ben wel erg benieuwd hoe lang je met de verpakking doet, maar voor de prijs kan ik het zeker niet laten!

  6. Wat een super mooie foto's heb je gemaakt zeg! Zo zet je producten nog eens in het zonnetje. Ik heb deze zelf ook getest en moet zeggen dat ik de dekking echt goed vond en zelfs de lichte kleur was mooi bij mijn huid, maar halverwege trok hij erg in mijn lijntjes! Ik heb zelf een hele droge huid, dus ik denk dat het daardoor komt. Zo zonde 🙁

  7. Ik vind het resultaat wel heel erg mooi bij jou. Ik heb zelf nog nooit een foundation stick gebruikt

  8. Ziet er goed uit! Ik heb eigenlijk nog nooit een foundation stick gebruikt, ben altijd bang dat ze wat te vettig zijn voor mijn huid. Het resultaat ziet er wel erg natuurlijk uit, daar hou ik van! 🙂 Liefs, Sija

Geef een antwoord

Sluit Menu