Blijheidmomentjes |  Musical, date-day, en kringloop shoppen! #53

Blijheidmomentjes | Musical, date-day, en kringloop shoppen! #53

Yay! Het is tijd voor een nieuw artikel vol met blijheidmomentjes. Deze foto met mijn moeder vond ik zó goed bij dit artikel passen, allebei met een vrolijk glimlach op de foto. Vandaag wil ik momenten delen waar ik de afgelopen twee weken erg happy van werd, onder andere samen met Robert naar de musical Judas gaan, een fijne date-day met Mike, en kringloop shoppen in Breda! Lees je mee? <3

Wie is de mol kijken! Heerlijk programma, ik probeer geen tunnelvisie aan te houden. Mijn gevoel zegt dat Evelien, Sinan of Robért de mol is. Wie zeg jij? 

Mijn vintage jasje naar werk dragen, en daar een leuk compliment over krijgen. 

De nieuwe vt-wonen lezen in bed, voor het slapen gaan. Wat een ontspanning!

Cato die voor mijn laptop komt liggen, en kopjes geeft terwijl ik druk bezig ben voor mijn blog. 

Samen met Robert een hapje eten, en daarna naar de musical Judas in de Goudse schouwburg. 

Nieuwe schoolboeken bestellen, ik word zo enthousiast van de literatuur!

Met Mike samen na heftige dag naar de Ikea, Zweedse balletjes eten. 

Bij de Ikea een ge-wel-di-ge eyecatchende poster vinden! Ik laat hem binnenkort zien op mijn blog. 

Dagje vooruit werken voor mijn blog, zoveel inspiratie weer! Direct ook foto’s gemaakt voor mijn blog. Zó fijn. 

Eindelijk weer mijn beste vriendinnetje zien. 

Bosje bloemen kopen voor mijn schoonouders. 

Helaas niet geslaagd voor mijn theorie examen voor mijn rijbewijs, nu gelijk een één daagse cursus ingepland. Fingers crossed!

Date-day samen met Mike, een hapje eten, en daarna naar de film Marven. Mike had dit helemaal als verrassing geregeld, zó leuk! Ik kan echt genieten van een verrassing. 


Recht inparkeren tussen twee auto’s. 

Kringloop shoppen in Breda, en ontzettend leuke dingen vinden. 

Aan het brainstormen over leuke do it yourself projecten. 

Een hapje eten bij mijn opa en oma. 

Lepeltje lepeltje in slaap vallen. 


Keven (de vriend van Charlotte) had kip voor mij gemaakt toen ik kwam eten!! <3 

Gele tulpjes gekocht voor in mijn aardbeien vaas. 


Nieuwe uitdagingen op mijn werk: woonhuisbegeleider, en persoonlijk begeleider. 

Mijn nieuwe crispy dekbed van crisp sheets, het is zo’n fijn dekbed!

Een ontzettend leuke hotspot in Breda ontdekken. 

Een dagje netflixen en helemaal ontspannen na een drukke hectische tijd. 


Waar werd jij blij van de afgelopen tijd? 
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 2 reacties

  1. Wat een leuke blije foto bovenaan dit artikel! En ook een heerlijk lijstje! Ik ben nu al heel benieuwd naar de Ikea-poster. Ik ga hard voor je duimen voor het volgende theorie-examen. Ik weet nog dat ik ook heel zenuwachtig was toen ik theorie-examen deed. Je mag zo weinig foutjes hebben. Maar ik weet zeker dat je het kunt! Zet hem op 🙂

  2. Wat een fijne momentjes allemaal! En wat een lieve foto samen met je moeder <3 En heerlijk zo'n blog dagje. Super spannend je theorie examen, ik vond dat zo ontzettend rot om te doen haha! Fijn als het weer voorbij is 🙂 Heel veel succes!

Geef een antwoord

Sluit Menu