Photodiary 113 | Double double date, glamour day & herfstkriebels!

Photodiary 113 | Double double date, glamour day & herfstkriebels!

We zitten alweer in de maand Oktober! De week is voorbij gevlogen (volgens mij zeg ik dit elke week haha!) maar het is echt zo. Ik heb een onwijs leuke week gehad en heb optimaal genoten. Ik heb mijn vrienden gezien, heb geshopt met Charlotte in Amsterdam, en ik heb helemaal de herfskriebels te pakken. Lezen jullie gezellig mee? 

Maandag
Maandag vind ik altijd een fijne relaxte dag, ik sliep uit tot half 9, las blogjes in de ochtend, ging begin van de middag naar school voor een les en heb in de avond lekker gesport. Daarna plofte ik voldaan op mijn bed met Hollands next top model om een avondje te ontspannen. <3 Perfecte maandag als je het aan mij vraagt!
Dinsdag
Dinsdag had ik een dagje college, in de avond ging ik een presentatie voor bereiden en aan school werken. Op Woensdag moest ik met mijn groepje een betoog houden. Niet een hele spannende dag en ik heb daar ook geen foto’s van gemaakt.
Woensdag
Woensdag had ik een lange dag, ik was al om kwart over 9 op school en de dag duurde tot 5 uur. De dag bestond uit vele colleges en een presentatie geven die tevens heel erg goed ging! Zo fijn! Het hoorcollege wat ik volg gaat over allerlei psychiatrische ziektebeelden, heel erg interessant als je het mij vraagt. 
In de avond ging ik lekker ontspannen en heb ik blogjes geschreven. Zo fijn om vooruit te werken! Ik ben die avond vroeg gaan slapen want ik was zó moe na zo’n lange dag. 
Donderdag
Donderdag is altijd mijn stagedag! Ik reisde af naar Amsterdam Nieuw-West om een middag langs te gaan bij mijn buddy. We hebben een middagje gewandeld, bijgepraat en wij zijn langs het winkelcentrum gegaan. Super gezellig! Na deze middag was ik best wel op en ben ik in de avond foute vrienden & Expeditie Robinson wezen kijken. Heerlijk zo’n avond. 
Vrijdag

 Vrijdag had ik een thuis studeer dagje en een super grote to-do list! Ik had veel dingen voor school wat ik ging doen en ook een aantal dingen voor mijn blog. Heerlijk zo’n productieve dag!

Ik bracht een dagje make-up loos door en in deze fijne warmte trui. Ik ging in de middag mijn kamer schoonmaken en boodschapjes halen.

De postbode stond ineens voor de deur en ik kreeg dit geweldige pakketje! Het nieuwe parfum van Burberry. De geur is echt verrukkelijk, de review komt snel op mijn blog. <3
In de avond ging ik hapjes maken voor de double double date die Zaterdag avond gepland stond. Ik maakte wrap pizza’s en een gezonde pasta salade. Jum jum!
Zaterdag
Zaterdag was het tijd voor een gezellige shopping day met Charlotte! Het was national glamour day en het is een soort van traditie om die dag mijn garderobe aan te vullen met leuke items. <3 We reisden die dag af naar Amsterdam. Ik ben onwijs goed geslaagd bij de Monki, Hunkemöller (het setje links heb ik geshopt!), Costes en de H&M. Echt super leuke items hadden ze overal!
Na het shoppen was het tijd voor een heerlijke lunch, we zijn gestrand bij Calf & Bloom in Amsterdam. Het is in hartje centrum en dit broodje carpaccio was zo ontzettend lekker! Nieuwe favoriete lunchtent in Amsterdam ontdekt. <3

 Na een dagje shoppen reisden we van Amsterdam naar Leiden want we gingen die avond bij Charlotte eten. Dit was onze buit bij elkaar! Zo goed zijn we geslaagd. De nieuwe items zullen jullie snel zien in een outfit post en natuurlijk op mijn instagram.

We hadden ons eventjes opgefrist en trokken één van onze nieuwe outfits aan, we werkten onze make-up bij en waren helemaal ready voor een leuke avond! Want… 
We hadden een double double date! We hadden allemaal lekkere hapjes gemaakt en gingen met zijn alle een hapje eten en bijkletsen. Super gezellige avond met heerlijk eten, veel wijntjes en vooral veel gezelligheid. Ik kan zó genieten van dit soort avonden met lieve vrienden. 

Zondag

 Zondag sliepen we uit en hebben we eigenlijk heel de ochtend beetje op bed gechilt, heerlijk dit soort Zondagen. We merkten dat we hier erg aan toe waren. In de middag gingen we even met Noah wandelen en maakte Mike foto’s van mijn outfit, zo lief een boyfriend die dat wilt doen en ook nog eens goed doet! <3

Mike droeg mijn jas want hij was zijn jas vergeten hihi, Noah was helemaal blij want Mike speelde heel de tijd met haar en ze was gelijk na de wandeling helemaal moe. 
Ik maakte direct foto’s van mijn nieuwe zonnebril & jas en postte deze foto op mijn instagram waar zoveel leuke reacties op kwamen! In de avond hadden we lekker een soepje gegeten en ging Mike alweer naar huis toe, ik heb nog eventjes vt wonen gekeken en heel Holland bakt en toen was het weekend al weer om. Tijd vliegt altijd voorbij!
Hoe was jullie week? <3
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 14 reacties

 1. Dat klinkt als een fijne week, vooral het weekend. Wat heerlijk, zo'n shopdag (met korting!) en al helemaal als je dat met een gezellige double double date kunt afsluiten. En zo lief dat je vriend foto's van je outfits wilde maken. De foto hierboven ziet er al prachtig uit!

 2. Ik ben echt verliefd op je behang! Wat een leuke kleur!

 3. Wat een leuke foto's weer =)
  Heerlijk een dagje shoppen!
  Liefs Jorinda

 4. wat een lekker weekje, grappig ik heb het rechtse setje van Hunkemoller haha! goed geshopt heb je! die laatste foto met je jas vind ik heel mooi, staat je goed

 5. Calf & Bloom is echt heel erg leuk, ik ga er ook altijd heen als ik in Amsterdam ben met vriendinnen!

 6. Klinkt als een heerlijke week! En goed gescoord met het winkelen zo te zien haha.

 7. Wat heb je goed geshopt! Je nieuwe jas is zo ontzettend leuk! Tof, zo'n double double date! Wij hebben het vaak 'per ongeluk', haha. Zitten we opeens met meerdere koppels op café ofzo. 🙂

 8. Wauw je nieuwe jas is zooo mooi! Ik ben heel benieuwd naar je outfitposts met je nieuwe spulletjes van Glamourday. Ik vind die hapjes er echt super lekker uitzien!

 9. Klinkt als een drukke maar fijne week! Ik ben vandaag ook vrij, maar ik ben zo slecht om nu dan heel productief te zijn. Daar moet echt verandering in komen haha! Aan mijn to do – list ligt het in ieder geval niet 😉

 10. Wat een fijn weekje, ik word altijd zo blij van jouw leuke photo diary's! Ik ben heel benieuwd naar je aankopen van Glamour Day. Heerlijk om af en toe flink te shoppen he?

Geef een antwoord

Sluit Menu