I love amsterdam.

I love amsterdam.

Ik was donderdag met Julia in Amsterdam, ik ging naar het cody simpson concert in de melkweg.  Het was echt onwijs tof! Die dag was het ook heerlijk weer, en het was alweer een hele tijd geleden dat ik een outfit plaatste op mijn blog. En wat is de perfecte locatie om outfit foto’s te maken. Ja you know, Amsterdam. Ik ben echt verliefd op Amsterdam. <3 De laatste tijd heb ik niet zoveel outfit’s meer geplaatst, ik heb weer 2 keer outfit foto’s gemaakt dus er komen weer een aantal aan. 🙂

Shortje – H&M – Tas – Sascha – Schoenen – Allstars – Blousje – Primark – Jackje – Miss etam – Zonnebril – Primark & bloem in mijn haar – H&M

Wat vinden jullie van mijn outfit? 🙂

Liefs

Evelien

Deze post heeft 16 reacties

 1. Wat leuk dat je in Amsterdam was! Je ziet er echt leuk uit, mooie kleurtjes draag je!
  Liefs, Tessa

  1. Ja hé? Ik vind Amsterdam echt geweldig. Zo'n mooie stad. En dankjewel! 🙂

  1. dankjewel! Ik ben ook erg blij het met broekje. 🙂

   Liefs Evelien

 2. Ik vind Amsterdam ook super leuk, morgen mag ik weer hihi 🙂 Leuke outfit, dat shortje is zoooo leuk!

Geef een antwoord

Sluit Menu