Photodiary 115 | Stress, wandeling door het bos, en de lekkerste lunch ooit!

Photodiary 115 | Stress, wandeling door het bos, en de lekkerste lunch ooit!

Wat een fijn herfstweer afgelopen week! Ik heb genoten van het zonnetje wat dit weekend kwam doorschijnen, begin weer een beetje gestrest te raken door alle schoolopdrachten wat overal vandaan komt, heb heerlijk gewandeld door het bos en heb de lekkerste lunch ooit op. <3 Kijk je mee naar mijn week?


Maandag
Maandags droeg ik mijn nieuwe favoriete panter jas, ik ben er zo verliefd op! In deze outfit post kan je de outfit zien. Ik had een dagje college, en in de avond keek ik Hollands Next Topmodel, ik had zo’n medelijden met Bonita! Ik vond het zo sneu voor haar.

Dinsdag
Dinsdag had ik ook een dagje college, niet heel bijzonder. In de avond pakte ik al mijn motivatie bij elkaar en dook ik de sportschool in, het ging best goed want ik was bek af na deze work-out.

Woensdag
Woensdag had ik een lange dag college, ik kreeg feedback op mijn uitgangssituatie en ik ging naar het hoorcollege. Pittige dag! In de avond stonden allerlei leuke pakketjes op mij te wachten, er komen leuke reviews aan op mijn blog! Ik voel me dan altijd jarig als ik zulke leuke pakketjes krijg. <3

Donderdag
Donderdag had ik een lange dag stage, ik was om 9 uur bij mijn eerste buddy en we gingen een wandeling maken door het mooie centrum van Amsterdam maken, om 1 uur zou ik bij mijn andere buddy zijn en gingen we een middagje naar de bioscoop, zo leuk om te zien hoe blij ze daar van worden! In de avond ging ik Expeditie Robinson kijken en dingen voor school doen, pfoe zo’n grote to-do lijst heb ik. Wat een drukke maar productieve dag, ik was helemaal dood op.

Vrijdag
Vrijdag ochtend had ik al heerlijk weekend! Mijn weekend begon met studeren en ik monteerde mijn vlog aan elkaar. In de middag had ik afgesproken met Nathalie en gingen we lunchen en bij kletsen en aan het eind van de middag outfit foto’s maken. Ik zag allemaal leuke outfits die ik wil shoppen haha! Ook zijn we langs de kringloop gefietst en heb ik een nieuwe leren tas en neppe bontjas geshopt, outfit post komt heel snel online! Super leuke items.

In de avond kwam Mike langs en hebben we relaxt, ik had ook een leuke verrassing voor hem, drie nieuwe overhemden en allemaal lekkere snackjes.

Zaterdag
Wat een heerlijk zonnig weer was het afgelopen weekend, ik heb eerst lekker uitgeslapen en we reden daarna naar Baarn toe met mijn ouders om een wandeling te maken in het bos samen met de hond Noah. Ik nam ofcourse mijn fotocamera mee en ik show jullie snel de foto’s. Hier alvast een sneak peek, in de avond gingen we naar de verjaardag van mijn nichtje Nina want ze werd 8 jaar! Ze zijn verhuist naar Baarn dus we konden gelijk het nieuwe huisje bekijken.Zondag
Zondag was een perfecte Zondag, lekker rustig wakker geworden, wat aan school gedaan, wandeling gemaakt in het bos, wat foto’s geschoten en in de avond beentjes omhoog en gechilt met Mike. We gingen naar de supermarkt om biertjes te kopen, ik mocht allemaal gekke biertjes met prints uitzoeken voor Mike haha.Hij bleef deze avond ook nog slapen want mijn propedeuse uitreiking was de dag erna! Exited!

Hoe was jullie week? 
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 7 reacties

 1. Wat een leuke foto's weer =)
  Ziet eruit als een leuke week!
  Liefs Jorinda

 2. Wat een leuke foto's van jou en Mike en van jou en je moeder! Ik ben ook heel benieuwd naar je outfitfoto's. Superleuk dat je mooie items bij de kringloopwinkel hebt gescoord! Verder klinkt het als een heerlijke week 🙂

 3. Ah wat een fijne foto's! Word vooral blij van jullie dag in het bos, lijkt me heerlijk.

 4. Ik vind de foto's van jullie samen zo leuk! En de foto met de paddestoelen is ook erg goed gelukt (:

 5. Wat een toffe jas droeg je Maandag, wauw! Leuke foto plek zeg in Baarn hier zou ik ook eens graag heen gaan.

 6. Awhh, die foto's van Noah! Zo'n schatje <3 Ik ben benieuwd naar de foto's die je hebt gemaakt in het bos 🙂

 7. Die foto's in het bos zijn echt super mooi geworden! Moest zo lachen om de foto van Mike met al die cadeautjes er zo opgegooid, hahaha. Ben benieuwd naar al je reviews <3

Geef een antwoord

Sluit Menu