Wishlist for my 21th birthday!

Wishlist for my 21th birthday!

Wat gaat de tijd toch snel.. heel cliché maar zó waar. Over precies 6 dagen ben ik jarig en mag ik 21 kaarsjes uitblazen. Aangezien het een traditie is geworden om elk jaar op mijn blog een wishlist te plaatsen voor rondom mijn verjaardag vond ik het ook wel weer heel erg leuk om dit jaar het weer te doen! Dus bij deze, mijn wishlist voor mijn 21ste birthday! Kijken jullie mee?

Boeken; fashionchick on fleek & Judas 
Ik ben een echte boekenliefhebber, op mijn wishlist staat dan ook zeker het styling guide boek van fashionchick. Hoe kan dat ook anders?! Liefde voor fashion en mooie plaatjes. Een hele andere richting is het boek van Astrid Holleeder, dit vind ik weer heel erg interessant en ben ik heel benieuwd naar.

New shoes!
Ik ben een echte schoenen liefhebber en ik vind het altijd heel erg leuk om voor mijn verjaardag nieuwe schoenen te vragen, deze stoere zwarte boots van Omoda vind ik ontzettend tof en perfect om te combineren met mijn najaar garderobe.

Zilveren ketting Anna+Nina
Ik ben gek op mooie sieraden en ben verliefd geworden op het merk Anna+Nina. Ik heb in de zomer zilveren oorbelletjes gekocht, ze zijn zo makkelijk te combineren en ik vind de kwaliteit erg goed. Ik ben verliefd op het zilveren kettinkje met love erin, ik hou erg van subtiele sieraden. Makkelijk te combineren en ziet er ook nog eens cute uit.

LP John Mayer 
Vorig jaar met mijn 20ste verjaardag had ik een Crosley LP speler gehad van mijn schoonfamilie en lieve vriend. Ik heb al een aardige LP collectie opgebouwd en de nieuwste LP van John Mayer staat nog zeker op mijn wishlist, ik ben naar zijn concert geweest in Mei en vond zijn nieuwe songs echt ge-wel-dig!

Parfum Marc Jacobs Daisy
Ik ben gek op parfum zoals jullie misschien weten, met mijn opa en oma gaan we elk jaar de stad in om een verjaardagscadeau te shoppen. Marc Jacobs Daisy staat al zo’n lange tijd op mijn wishlist. Twee jaar geleden had ik ook met mijn opa en oma een parfum geshopt, ik heb daar zoveel plezier aan gehad! Helaas is die al opgegaan dus ik vond het een leuk idee om een nieuw luxe parfum te shoppen.

Ritual of Dao geurkaars
Mijn favoriete lijn bij de Rituals is wel de ritual of Dao, een super lekkere zachte geur wat perfect is voor in je slaapkamer/huis. De geurkaarsen van Rituals zijn altijd super fijn dus deze staat ook zeker op mijn wishlist.

Panterkleed
Heel funky maar ó zo leuk is dit kleedje van Sissy Boy, ik hou hier echt helemaal van. Gekke kleedjes, en printjes. Ik zag er ook al een aantal op instagram voorbij komen, wat vindt jij van dit panter kleedje?

Make-up
Ik ben een echte make-up lover dus ik kan heel erg genieten van mooie (luxere) make-up producten, de shimmerbricks van Bobbi Brown staat al een langere tijd op mijn wishlist, zo ook de Mary Lou highlighter & de nieuwe Urban Decay Heat palette. Pretty items! Hier gaat zeker mijn hart sneller van kloppen.

Ik heb deze wishlist opgesteld omdat ik dit gewoon heel erg leuk vind om te doen, ik ben al heel erg blij met een dag vol met gezellige mensen, lekkere wijntjes, hapjes en vooral veel gezelligheid. Dat is het aller belangrijkste!
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 8 reacties

 1. Wat een mooie items op je wishlist =)
  Judas is echt een goed boek!
  Liefs Jorinda

 2. Mooi lijstje! Het album van John Mayer is echt heel erg goed, dus een LP ervan lijkt me heel tof. Ik wil ook graag een platenspeler!

 3. Wat een mooie items! Ik vind het ook altijd super leuk om make-up te krijgen op mijn verjaardag. Bijvoorbeeld oogschaduw palettes koop ik niet gauw meer voor mezelf maar ik wil ze stiekem wel hahaha.

 4. Leuke items, OMG dat bondje is wel echt geweldig hihi!
  Zou zo deze wishlist over kunnen nemen 🙂 & mooi je artikel geëindigd!
  Liefs, Nathalie

 5. Zeker een hele fijne lijst, ik zou alles met plezier verwelkomen haha! Alvast een hele fijne dag! x

Geef een antwoord

Sluit Menu