Review | I Heart Makeup, Goddess of love highlighter & Summer of love bronzer.

Review | I Heart Makeup, Goddess of love highlighter & Summer of love bronzer.

Ik ben fan van de producten van I Heart Makeup. Mijn eerste product wat ik aanschaf was de prachtige baked blush in de hartjes vorm, hier schreef ik natuurlijk ook een review over. In de review van vandaag laat ik de highlighter variant zien genaamd Goddes of love en de bronzer Summer of love. Ben je benieuwd of ik net zo fan ben van deze producten als bij de blush? Lees dan zeker mee.

De verpakking van de I Heart Makeup blushes, highlighters & bronzers zijn van karton gemaakt en zit in een kartonnen verpakking. Ze zien er altijd erg leuk uit en super herkenbaar voor de producten. Het heeft een hoog schattig gehalte en het heeft een hartjes vorm. Daar wordt elke vrouw blij van!

Goddess of Love triple baked highlighter
De Goddess of Love is een highlighter met een beige tint. Hij ziet er prachtig uit! Ik ben benieuwd hoe de lichte kleur van de highlighter tot zijn recht komt op mijn gezicht. De glans heeft een koele ondertoon en komt goed tot zijn recht op je jukbeenderen. De highlighter heeft een mooie subtiele glans en zorgt voor de pérfecte glans op je gezicht. Ik vind de highlighter ook erg prettig om te gebruiken voor onder mijn wenkbrauwen. Ik ben enthousiast!

Summer of love triple baked Bronzer
Naast blushes en de highlighters heeft I Heart Makeup ook een bronzer op de markt gebracht, om de gehele look helemaal af te maken. Een goede fijne bronzer vind ik erg lastig om te vinden. De bronzer zit ook in een kartonnen doosje en heeft een leuke matchende naam met de highlighter. De bronzer heeft een lichte glans, ik vind de kleur te licht om mee te contouren of meer vorm te geven aan je gezicht. Jammer! Ik vind de bronzer wel erg prettig voor een zomerse gezonde bruine glow te geven aan je gezicht, ook is die nog te gebruiken als je een wat donkere huid heb als highlighter.

De highlighter & bronzer op mijn gezicht! Het ziet er goed uit. <3

Een leuke highlighter & bronzer, schattige hartvormige verpakkingen en een leuke budget prijs. Ik ben fan van de highlighter en ik heb het product toegevoegd aan mijn daily routine! De bronzer vind ik iets tegen vallen, het is wel een perfect product voor de zomer wanneer je een lichte bruine gloed wilt. Ik leg hem nog eventjes in mijn kast en haal hem van de zomer te voor schijn.

De I Heart Makeup Highlighter & Bronzer zijn te koop voor 5,99 bij de Kruidvat en Makeupmusthaves. 
Heb jij hem al toegevoegd aan je make-up stash? 

Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 8 reacties

  1. Wat een prachtige highlighters! Zowel de verpakking zelf als het effect van de highlighters op je wangen is héél erg mooi!

  2. Ze zijn zo leuk he! Ik heb ze ook, ik vind ze alleen ook niet de beste bronzer en highlighter die ik heb, maar ze staan wel heel schattig in mijn make-up organizer.

  3. Ahh wat een mooie producten! Zelf heb ik een blush hiervan en die gebruik ik echt dagelijks!

  4. De bronzer is niks voor mij (heb al een vette huid, dan shine ik al genoeg haha) maar de highlighter ziet er super mooi uit! Sowieso leuke verpakkingen 🙂

  5. Wauw wat een mooie kleurtjes, love it! De verpakkingen zijn ook zo mooi <3 Ik heb zelf de unicorn highlighter maar ben wel benieuwd naar meer producten.

  6. Deze producten zien er zo mooi uit! Vind het resultaat ook heel mooi, lekker glowy.

  7. Wat een prachtige producten zeg , de verpakking is erg mooi =)
    Liefs Jorinda

Geef een antwoord

Sluit Menu