WEEKVLOG | Stappen, verrassing van boyfriend & wijn overload?! #6

WEEKVLOG | Stappen, verrassing van boyfriend & wijn overload?! #6

Yay! Het is alweer Vrijdag, bijna weekend! Vandaag staat er een nieuwe video op mijn youtube kanaal namelijk mijn tweede weekvlog. Het was mijn laatste week van de vakantie en ik heb echt onwijs leuke dingen gedaan, ik ben wezen stappen met Eline, ben verrast door mijn lieve vriend & dronk veel lekkere wijntjes. <3 Ook ging ik nog shoppen met Charlotte, ben ik nog naar de film geweest en meer leuke dingen. Je ziet het allemaal in de vlog!

Ik hoop dat jullie het een leuke video vinden, vergeet zeker niet te abonneren als je op de hoogte wilt blijven van mijn video’s en doe zeker een duimpje omhoog! 🙂

Heel erg fijn weekend! Hebben jullie leuke plannen? 
Liefs, 
Evelien

Geef een antwoord

Sluit Menu