het is oké om vaak te shoppen!

het is oké om vaak te shoppen!

Shopaholic, zo kan je mij wel noemen. Ik ben gek op mode en alles wat daar mee te maken heeft. Ik ben een echte koopjesjager en vind het geweldig om de grote steden in te gaan en heerlijk te gaan winkelen, met vriendinnen, mijn vriend of in mijn eentje desnoods. Van mooie lingerie setjes tot die perfecte broek. Ladies, het is oké om vaak te shoppen!  Behalve voor je portemonnee natuurlijk. 😉 Het liefst doe ik het elke dag, het maakt je gelukkig, happy en zelfverzekerd. En dat moment dat je de tassen vol aankopen in je handen hebt… <3

– Je bent op de hoogte van de nieuwste trends. 
Zo’n fashion junkie als jij weet precies al de nieuwste trends op het gebied van mode. Je verdiept je al snel in de trends van het nieuwe seizoen en gaat gelijk de winkels in om te neuzen.


– Je wordt door je vriendinnen de beste kleding adviseur genoemd.
Omdat je zo vaak shopt heb je veel verstand ervan, je vriendinnen kunnen dan ook niet zonder jouw eerlijke en leuke advies. En wie matcht alle leuke kleding setjes bij elkaar? Ja jij.

– Je weet als eerste wanneer er sale is, en verteld dit gelijk door. 
Je weet als eerste wanneer er de uitverkoop is! En je kan de mooiste koopjes als eerste eruit halen en kopen. Goed voor je portemonnee!

– Je hebt altijd de leukste matches aan en krijgt vele complimentjes. 
Je hebt altijd de nieuwste matches aan en krijgt complimentjes van je vrienden, boyfriend of collega’s omdat je er zo leuk uit ziet.

– Mensen vragen waar je het altijd heb gekocht. 
Mensen vragen waar je dat ene leuke jasje heb geshopt, of die andere mooie tas? Oh en het was maar een koopje. 🙂

– Je vriend heeft een persoonlijke stylist. 
Als je met je vriend gaat winkelen haal je de leukste setjes uit de rekken en weet je precies wat leuk bij hem staat en niet, schilt weer moeite voor hem!

Ziezo! Meiden en misschien ook jongens, het is nog niet eens zo erg om vaak te winkelen. Genoeg voordelen hihi.

Liefs! Evelien

Deze post heeft 6 reacties

  1. Haha leuk om te lezen! Ik shop ook best wel vaak en laatst kreeg ik een super lief compliment van mijn vriendinnen dat ze me altijd om kledingadvies vragen, omdat ze mijn 'stijl' zo leuk vinden 🙂

  2. Haha mee eens, alleen mijn portemonnee denkt daar soms anders over hihi.

  3. Haha super leuk artikel! In al deze punten kan ik mezelf herkennen, haha! Oeps, definitely guilty! Vooral dat laatste punt is helemaal waar! Ik ben de personal shopper van zowel mijn vriend als mijn vader, haha!

  4. Haha heerlijk om te lezen! Dit artikel ga ik heel goed bewaren! 😉 Shoppen en wisselen met heel veel kleding dat is gewoon leuk!

Geef een antwoord

Sluit Menu