Persoonlijke update | Bijkletsen!

Persoonlijke update | Bijkletsen!

Hoi iedereen! Sorry voor dat er gister geen artikel online stond. Ik heb een beetje en dipje, en moet eigenlijk mijn ideeën in een notitie boek opschrijven want ik momenten van een dipje en drukte is dat natuurlijk super handig. Ik vond het hoog tijd voor bijkletsen en dat ga ik doen in dit artikel. Neem een kopje thee en lees gezellig mee.

Nieuwe baan
Zoals jullie vast weten heb ik sinds vorige week Woensdag een nieuw vakantiebaantje, ik werk nu bij de Rituals in Gouda. Ik vind het echt ontzettend leuk, leer het snel en ik heb het al een beetje onder de knie. Vind het onwijs leuk om mensen te helpen en adviseren en sta zelf ook 100% achter het merk dus dat vind ik ook heel erg leuk. Ik word veel ingepland wat ik heel erg prettig vind, kan ik lekker werken en centjes verdienen. Het is helaas wel slecht voor mijn portemonnee, je ziet alle producten en ziet precies wanneer er nieuwe dingen binnen komen. Ik heb nu al een nieuwe douche foam gekocht van de nieuwe limited edition voor de zomer genaamd karma, en een douchepasta van de lijn Hammam. Blijft mijn favoriete lijn! Maar hier komen zeker binnenkort reviews over.

Bijna klaar met school!
De laatste loodjes zijn het zwaarst en dat waren ze ook, gelukkig heb ik het nu allemaal achter de rug. Ik heb mijn proeven met goede cijfers afgerond, stage met een ruim voldoende, en alle examens voor school ook gehaald. Over ander halve week op Maandag hoor ik of ik geslaagd ben. Eigenlijk weet ik het al voor 99% dat het goed zit maar wil toch eventjes die zekerheid. Ik zal jullie gelijk een update geven over mijn verdere studieplannen, zoals jullie weten wil ik graag verder studeren en verdiepen in de psychiatrie. Dat is gewoon echt mijn vak en doelgroep wat mij interesseert. Misschien ook nog wel richting de verslaving, daklozen of gedetineerden. Ik ga de opleiding SPH volgen aan de hogeschool Amsterdam, deze opleiding duurt vier jaar en misschien ga ik hierna nog een master Psychologie volgen. Ik kan niet wachten om in Amsterdam te studeren, is altijd een droom geweest en kan niet wachten om het echte studenten leven te proeven! Zou het liefst ook nog op kamers gaan daar of een eigen appartementje kopen. Maar dat zie ik dan wel weer! Ik droom er stiekem ook van om een dating bureau te beginnen voor mensen met een psychiatrisch ziektebeeld, mensen met syndroom van down en verstandelijk gehandicapten.

Druk, druk,druk. 
Oh wat heb ik het druk! Ik heb school, vriendinnen, mijn baantje, en mijn vriend en vind het weer erg lastig te combineren. Ik zag mijn vriend altijd in het weekend omdat hij in Breda woont en ik in Gouda en dit best wel een afstand is. Maar nu gaat de Zaterdag al af omdat ik dan moet werken, dus zaterdag avond moet ik naar Breda toe reizen na mijn werk of hij komt naar mij toe. Best vermoeiend, vooral na een lange dag! En zie hem dan een klein dagje, is ook best wel wennen. Moeten elkaar lang missen maar dat moment als je elkaar dan weer ziet is super fijn en kan ik echt van genieten. Ook vind ik het lastig om mijn blog te combineren, ik heb vandaag een dagje vrij dus ga even vooruit schrijven en artikels inplannen en een planning maken want het is ontspanning en wil dit niet laten vallen. Want ik doe het met veel enthousiasme. Ik heb wel een vraag aan jullie, wat voor artikels vinden jullie leuk? Mode, outfits, reviews, hotspots, etc? Laat het mij zeker weten in de reacties!


Ik vond het leuk om weer eens een klets en bijpraat artikel te plaatsen. Heerlijk om zo alles van je af te kletsen (eigenlijk typen) en dit zo aan jullie te vertellen. Krijg het gevoel alsof ik zo tegen een vriendin zit te praten!


Liefs! Evelien

Deze post heeft 6 reacties

  1. Het is inderdaad altijd fijn om zo'n artikel te maken waarin je dingen even van je af kunt typen! En wat tof dat je zulke gave toekomstplannen hebt, en studeren in Amsterdam lijkt me ook erg leuk 🙂

  2. Sowieso fijn om te horen dat je nieuwe baan bevalt! Snap wel dat het stiekem ook slecht is voor de portemonnee met al die nieuwe lekkere producten, hihi. Succes nog met de laatste loodjes op school! Nog even wachten en dan ben je gewoon geslaagd. Fijn hoor! Leuk dat je door gaat studeren. 🙂

  3. Sowieso fijn om te horen dat je nieuwe baan bevalt! Snap wel dat het stiekem ook slecht is voor de portemonnee met al die nieuwe lekkere producten, hihi. Succes nog met de laatste loodjes op school! Nog even wachten en dan ben je gewoon geslaagd. Fijn hoor! Leuk dat je door gaat studeren. 🙂

  4. Wat een leuke update, fijn om even van je af te schrijven! Wat een mooi doel om een datingbureau te beginnen, ahw! Ik vind al je artikelen leuk, mij maakt het niet uit haha ik lees je blog graag dus ga zo door <3

  5. Lijkt me mega lastig om je vriendje zo weinig te kunnen zien! En fijn dat je zoveel kan worden ingepland bij Rituals, ik zou willen dat ik dat ook had bij Steps maar het is gewoon vaak zo rustig dat ik als eerste naar huis wordt gestuurd..

  6. Altijd leuk dit soort updates, ik zie mijn vriend alleen in het weekend dus zaterdagavond tot zondagavond maar dat blijft een dingetje, de ene kant blijft het wel extra leuk om hem dan weer te zien! liefs

Geef een antwoord

Sluit Menu