Photodiary 50 | Studiekeuze checkdag, springkussenfestival, en nieuwe sneakertjes!

Photodiary 50 | Studiekeuze checkdag, springkussenfestival, en nieuwe sneakertjes!

De weken vliegen echt de laatste tijd heel erg snel om! Heel erg fijn. Ik heb vandaag weer voor jullie de wekelijkse photodiary. Ik heb een druk weekje gehad, ben druk bezig geweest met mijn proeven op stage, heb een studiekeuze checkdag gehad bij de hogeschool Amsterdam en heb heerlijk serie gekeken. Fijn weekje dus! Het is een best wel kleine photodiary maar dat mag de pret natuurlijk niet bederven. 🙂 Kijken jullie mee?

Jaaa zoals jullie weten ben ik echt verslaafd aan deze serie! Ik ben nu bij seizoen 3. Van het weekend heb ik ook nog eventjes een aantal afleveringen gekeken met vriendjelief. Ik schreef een lijstjes artikel waarom je aan deze leuke serie moet beginnen. Die kan je hier lezen.

Fijn momentje wanneer een van je favoriete tijdschriften op de mat liggen! Deze keer de flow. Kijk weer wat een leuke voorkant.

Woensdag had ik een flinke vertraging, ik ging om 5 uur weg van mijn stage en was 8 uur thuis. Er was een sein wissel storing en daardoor lagen alle treinen richting Utrecht plat. Balen!

Een fotootje van het strand, wat ben ik toch gek op het strand. Zo fijn altijd! Vooral nu het lekkerder weer wordt.

Donderdagavond is het koopavond in Gouda, ik ben met Charlotte lekker eventjes naar de kapper gegaan. Ik had zulke dode puntjes dus het was hoog nodig. Ook heb ik deze leuke adidas sneppertjes geshopt! We zijn na afloop nog bij haar wezen eten en bijgekletst. Ook hebben we kaartjes gekocht voor jonathan jeremiah! Hij heeft een heel leuk concertje. 

Ik heb altijd een struggle met de kapper. Vond het best wel weer kort! Is weer wennen. Maar nu is het wel gezond en kan ik het weer laten groeien.

Zaterdag had ik weer een druk dagje voor de boeg. Ik ging in de ochtend/middag naar Amsterdam toe voor een studiekeuze checkdag bij de hogeschool Amsterdam voor de opleiding SPH. Is allemaal goed gekomen en het is helemaal mijn opleiding.

Amsterdam is toch ook zo mooi! Kan er zo van genieten als ik dan daar rondloop.

Jammie! Ik ging gelijk door naar Breda voor een avondje en dagje bij vriendjelief. Ik heb mijzelf verwend met een heerlijk bakje meloen en zak m&m’s. Ik reisde via Den Bosch en heb daar nog een Donald Duckje gekocht. Maakt de lange reis dan toch weer wat leuker!

Ook ga ik samen met Nathalie (mijn zus) Wesley (mijn zwager) en Mike naar het springkussen festival! Zo leuk! We hebben gelijk gisterenavond kaartjes besteld dus dat staat vast. Ben heel erg benieuwd, volgens mij zitten we dan alleen maar te lachen haha.


Hoe was jullie week? En hoe is het met jullie?

Liefs! Evelien

Deze post heeft 12 reacties

 1. Foei, niet met je schoenen op de bank! (grapje)
  Ik vind je haar heel leuk zitten, hoor. Niks te kort, vind ik. En die ring, die je daar op die foto aan hebt, vind ik erg mooi.
  Leuke week heb je gehad, zo te lezen.

 2. Wat een leuke foto's weer =)
  Je haar zit leuk zo !
  Liefs Jorinda

 3. Wat een leuke tas met die kat erop haha! En ik vind Amsterdam ook altijd heel mooi wanneer ik er ben. Dat is niet vaak, maar toch!

 4. Wat een leuke week!!! Leuk je haar! Hihi ik ben al bij seizoen vijf van once upon a time! 🙂 erg leuke serie hè! !! Heb je een favoriete karakter?

 5. Haha springkussen festival? Dat klinkt best wel geniaal eigenlijk! Leuk dat jullie daar naartoe gaan. Ik vind je haar echt ontzettend leuk nu het weer iets korter is!

 6. Haha springkussen festival? Dat klinkt best wel geniaal eigenlijk! Leuk dat jullie daar naartoe gaan. Ik vind je haar echt ontzettend leuk nu het weer iets korter is!

 7. Leuke foto's! Die ketting die je daar draagt heb ik ook! Mooie roze tas heb je ook. Once upon a time ben ik ook weer aan het kijken maar ik vind hem niet meer zo denderend spannend als in het begin. Ik zit nu in seizoen 4 aflv. 20 maar vind het mwa..

 8. Leuke week heb je gehad. Once upon a time ben ik ook verslaafd aan! Dat korte haar vind ik je heel goed staan.

 9. Je schoenen zijn zo tof! En oh, het springkussen festival komt hier ook. Lijkt me super leuk 🙂

Geef een antwoord

Sluit Menu