Groetjes vanuit zeeland!

Groetjes vanuit zeeland!

Whoo! Groetjes vanuit Zeeland, ik kwam erop om een klein artikeltje tussendoor eventjes spontaan te tikken, Mike slaapt nog en ik zit rustig voor de tent een boek te lezen. Ik lees shopaholic zegt ja, echt een aanrader en zo leuk om te lezen als je heerlijk op het strand ligt. We boffen zo onwijs erg met het weer! Een kleine bui gehad in een hele week, voorderest heerlijke zon en af en toe bewolking. Ik heb een vlieger gekocht dus ik kan veel vliegeren op het strand en maken graag in de avond een wandeling over het strand. Ook zijn we veel te vinden bij het zwembad. Hoe is jullie vakantie? 🙂 

Deze post heeft 6 reacties

  1. Leuk dat het een heerlijke vakantie is! Ik moet jammer genoeg nog een hele week werken en daarna aan mijn scriptie verder doen. Daarna gelukkig wel even vakantie!

Geef een antwoord

Sluit Menu